Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

III. MDA RIDE benefiční akce na podporu lidí se svalovou dystrofií nabídka pro partnery.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "III. MDA RIDE benefiční akce na podporu lidí se svalovou dystrofií nabídka pro partnery."— Transkript prezentace:

1 III. MDA RIDE benefiční akce na podporu lidí se svalovou dystrofií nabídka pro partnery

2 základní informace o akci Zájem veřejnosti a médií Princip fundraisingu Reklamní kampaň Návrh programu

3 MDA RIDE – charakter akce Akce je inspirována Americkou a Švýcarskou Loveride – akcí, jejímž cílem je pomoci lidem s neléčitelným onemocněním svalů Princip celé akce spočívá v jednom dni, kdy se uskuteční benefiční vyjížďka motocyklů z velké části z řad Harley-Davidson a následné odpoledne plné atrakcí a her nejen pro motocyklisty, ale pro celé rodiny s dětmi. Výtěžek z celého dne putuje na konto MDA RIDE, ze kterého financujeme životně důležité potřeby pro takto nemocné Akce získává stále větší zájem veřejnosti i médií Výtěžek z druhého ročníku činil 426.000 Kč! Pro partnera akce se otevírá jedinečná možnost prezentace na místě s jistou koncentrací lidí a zároveň prostor pro silný sociální marketing.

4 PRINCIP FUNDRAISINGU produktová podpora poskytnutí produktů vhodných k prodeji v den akce ideální v oblasti potravinářského průmyslu Výtěžek z prodeje (např. občerstvení, nápoje apod.) je připsán k celkovému výtěžku z celého dne Produktový partner bude propagován na stejné úrovni jako další partneři akce!

5 PRINCIP FUNDRAISINGU propagační stánek společnosti partner akce si připraví vlastní propagaci dle svých potřeb součástí propagace je atrakce, prodej reklamních předmětů apod., které nesou logo partnera a akce. návštěvník platí za atrakci dobrovolný poplatek - nejnižší možná částka je stanovena partner akce uhradí poplatek za pronájem místa. Tato částka je připsána k výtěžku z celého dne vlastní propagací partner pomáhá dobré věci!

6 PRINCIP FUNDRAISINGU finanční podpora Finanční podpora akce je jednou z nejvýznamnějších složek. Tato podpora umožní uspořádat II. MDA RIDE na vysoké úrovni a zajistit tak široký okruh dalších dárců. Partner akce získává široký prostor pro vlastní prezentaci nejen v rámci kampaně, ale především v doprovodných aktivitách a PR. Součástí finanční může být šek, který bude slavnostně předán na podiu v den konání akce za účastni médií a patronů sdružení z řad celebrit. Výše finanční podpory je individuální, dle možností zájemce.

7 REKLAMNÍ KAMPAŇ Kampaň k akci bude probíhat v měsících květen/červen 2011. Využity budou nástroje masové komunikace a samostatné podlinkové aktivity. Hlavní myšlenkou kampaně je heslo „Jedeme v tom s Vámi!“ tisk: České Motocyklové Noviny, Supermoto, superbike-online.cz, motocykl-online.cz, Žena a život – v jednání, magazín sedm internet: superbike-online.cz, motocykl-online.cz, nicemagazine.cz, super.cz, deník.cz, motorkari.cz televize: Česká Televize, boom TV, TVP5 outdoor: CLV, prostory úřadů mč Prahy, školy, veřejná prostranství, velkoplošné obrazovky, prostory MHD, umístění bannerů v prostorách akce rádio: v jednání rádio City a rádio Beat V minulém roce jsme natočili nadčasový televizní spot „Jedeme v tom s Vámi“. Tento spot je připraven pro doplnění o partnery akce a bude vysílán na velkoplošných obrazovkách, v prostorách úřadů, na internetu a na místech participujících partnerů.

8 1. MDA RIDE V MÉDIÍCH 1.Ročník této akce se setkal s velkým zájmem médií! portály: super.cz, tn.cz, superbike-online.cz, praha 11, motocykl-online, cz, deník.cz tisk: ČMN, magazín Supermoto – dvoustrana!, magazín Estetika, Pražská5, magazín sedm Televize: Česká Televize – reportáž z akce, BoomTV – reportáž z akce, TVP5 reportáž z akce

9 NÁVRH PROGRAMU Dopoledne příjezd motocyklů z vyjížďky, slavnostní pozdravení pořadateli 1. MDA RIDE, uvítání VIP Hostů, uvítání dětí a dospělých z MDA Odpoledne 1, koncerty Hamleti, Kapela Strahov, Janis Joplin Revival, walda Gang 3, účast patronů: Dalibor Gondík + Adéla Gondíková, Miroslav Šimůnek 4, další vystoupení: kaskadéři světové úrovně, roztleskávačky, mažoretky 5, Atrakce: Focení u H-D s pozadím a okamžitým tiskem fotografie Simulátor jízdy na motocyklu Motokárová dráha Quantya wheelie – simulátor zvedání motocyklu na zadní kolo Facepainting Skákací hrad Prodej odznaků MDA RIDE formou „vyhrává každý“ - k zakoupenému odznaku získá každý možnost vylosovat si na místě výhru !

10 KONTAKT MDA RIDE o.s. U Šalamounky 41/769 158 00 Praha 5 Josef „Káďa“ Kadeřábek kada@mdaride.czkada@mdaride.cz, tel: 602309158 Daniela Odehnalová Rybová linda@mdaride.czlinda@mdaride.cz, tel: 775243358 www.mdaride.cz


Stáhnout ppt "III. MDA RIDE benefiční akce na podporu lidí se svalovou dystrofií nabídka pro partnery."

Podobné prezentace


Reklamy Google