Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SŠE na jízdárně 30. Ostrava

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SŠE na jízdárně 30. Ostrava"— Transkript prezentace:

1 SŠE na jízdárně 30. Ostrava
Zkvalitňování profesního vzdělávání se zaměřením na stavebnictví elektroniku a gastronomii.

2 SŠE na jízdárně 30. Ostrava
Vzdělávání v oblasti inovativních technologií v pultech centrální ochrany. Vzdělání v oblasti nových technologií v domovních instalacích, rozvodů elektrické energie pomocí inteligentních systému. Vzdělávání v oblasti nových inovativních technologií v rozvodu elektrické energie pomocí kabelových vedení a pomocí izolovaného venkovního vedení.

3 SŠE na jízdárně 30. Ostrava
Vzdělávání v oblasti inovativních technologií v pultech centrální ochrany.

4 SŠE na jízdárně 30. Ostrava
Pult centrální ochrany Obecný popis technologie PCO. Platné normy a směrnice týkající se PCO. Názvosloví PCO. Historie PCO v ČR. Popis přenosových tras. Popis zpráv PCO. Budoucnost PCO v ČR. PCO NAM Global. Kurzu se zůčastnilo 10 absolventů.

5 SŠE na jízdárně 30. Ostrava
Vzdělání v oblasti nových technologií v domovních instalacích, rozvodů elektrické energie pomocí inteligentních systému.

6 SŠE na jízdárně 30. Ostrava
1 den - úvod do technologie PLC (Power Line Carrier) X-10 pro domovní automatizaci. 2 den - řídící jednotky HAI OMNI a jejich vyuľití v kombinaci s PLC technologii X-10. 3 den - elektronické zabezpečení v kombinaci s PLC technologii X-10 obecně. O TOTO ŠKOLENÍ BYL NEJVĚTŠÍ ZÁJEM. Zůčastnilo se 25 účastníků.

7 SŠE na jízdárně 30. Ostrava
Vzdělávání v oblasti nových inovativních technologií v rozvodu elektrické energie pomocí kabelových vedení a pomocí izolovaného venkovního vedení.

8 SŠE na jízdárně 30. Ostrava
Kabelové technologie a venkovní izolované vedení. Kabelové technologie nn. Kabelové technologie vn. Izolované venkovní vedení nn a vn. Toto školení proběhlo na Integrované střední škole v Sokolnicích. Tohoto školení se účastnilo 10 účastníků.


Stáhnout ppt "SŠE na jízdárně 30. Ostrava"

Podobné prezentace


Reklamy Google