Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ať již máte raději romantiku ranní mlhy, nebo teplé poledne, rozhodně nezapomeňte ve svůj čas přijít 7. května na start pochodu Ze Zbraslavic do Zruče.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ať již máte raději romantiku ranní mlhy, nebo teplé poledne, rozhodně nezapomeňte ve svůj čas přijít 7. května na start pochodu Ze Zbraslavic do Zruče."— Transkript prezentace:

1

2 Ať již máte raději romantiku ranní mlhy, nebo teplé poledne, rozhodně nezapomeňte ve svůj čas přijít 7. května na start pochodu Ze Zbraslavic do Zruče. Určitě to bude stát za to.

3 Těšit se můžete na ohradu s divokými prasaty, pokud zvolíte tradiční trasu 15km přes Hodkov.

4 Pokud Vás zajímá víc palírna a rozhledna, než prasátka, můžete zvolit trasu 25km, případně 15km „Bohdanečskou“. (Na „Bohdanečskou“ 15km se přihlásíte na startu ve Zbraslavicích a necháte se do Bohdanče dovézt autobusem, který pojede v 8:30 a 10:30. Z Bohdanče do Zruče půjdete společně s trasou 25km.) Rozhledna je zatím zavřená, její slavnostní otevření bude 14. května.

5 Na trase 25km a „Bohdanečské“ 15km, se podíváte i do Ostrova. Tam mají od loňska nové informační tabule, dvě další sochy a tento erb Zikmunda Moravce z Ostrova.

6 Možná budete mít štěstí a také uvidíte nějaká zvířátka.

7 V cíli si na první pohled všimnete nového kabátu Zručského zámku. Fasády jsou ale jen malou částí změn a oprav.

8 Před prohlídkou zámku, třeba i s informacemi z této zvukové informační tabule, si jistě nenecháte ujít kontrolu listiny s vylosovanými výhrami.

9 Tři výherci mohou vzít své nejbližší na dvacetiminutový vyhlídkový let tímto letadlem, na který Aeroklub Zbraslavice poskytne 55% slevu.

10 Někomu se může hodit spíš keramický květináč od paní Klapkové z Hodkova, jinému zas pálenka z Bohdanečské palírny, nebo pěkné výrobky ze skla od firmy Petr Prokeš z Uhlířských Janovic.

11 Pěkné věci ze skla máme i z Huti Jakub v Tasicích.

12 Krásné originální výrobky máme také z Huti Anna v Bělé.

13 Technologii výroby tohoto skla “ala vitráž“, má Huť Anna chráněnou patentem.

14 Praktické a pěkné ceny pro Vás máme i od měst Kutná Hora, Čáslav, Ledeč nad Sázavou, Zruč nad Sázavou a MAS Lípa pro venkov. (Toto je výběr nejhodnotnějších cen ;-))

15 Další zajímavou cenou jsou, pro tři výherce, tři vstupenky na hrad Český Šternberk.

16 Můžete navštívit i muzeum panenek ve Zručském zámku. Klukům se ale bude spíš líbit „Zábavně naučná stezka s historickými prvky“ v zámeckém příkopu.

17 Pokud by dětem k zabavení nestačil zámek, mohou strávit volný čas na dětském hřišti, vzdáleném od zámku co by kamenem dohodil.

18 Zbývá tedy už jen udělat si čas, pozvat i přátele a 7. května vyrazit ;-)


Stáhnout ppt "Ať již máte raději romantiku ranní mlhy, nebo teplé poledne, rozhodně nezapomeňte ve svůj čas přijít 7. května na start pochodu Ze Zbraslavic do Zruče."

Podobné prezentace


Reklamy Google