Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za."— Transkript prezentace:

1 Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených. Transferring Open Content on Energy-efficient Buildings Přenos otevřeného obsahu v rámci energeticky efektivních budov TOCEB 2013-1-AT1-LEO05-09494 2013-2015

2 Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených. Project team

3 Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených. TOCEB - projekt přenosu obsahu a pedagogických přístupů z inovativní a otevřené platformy "e-genius" (www.e-genius.at) do partnerských zemí Česká republika, Itálie, Litva a Polsko. Všechny materiály budou k dispozici v angličtině, češtině, italštině, litevštině, němčině a polštině.

4 Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených. Příslušné materiály platformy „e-genius“ budou upraveny na úroveň odborného vzdělávání a přípravy a národního kontextu s ohledem na specifika stavebnictví a geografické polohy regionu dané partnerské země. Hlavním cílem projektu je splnit nezbytné požadavky na přizpůsobení podle směrnice EU o energetické náročnosti budov přijaté v roce 2010.

5 Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených. Cílové skupiny: učitelé / školitelé v oblasti odborného vzdělávání a přípravy (VET) centra / vysoké školy, učni / studenti ve stejných institucích odborného vzdělávání a přípravy.

6 Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených. Proč TOCEB? Nutnost tohoto tématu je posílena směrnicí EU 2010 a různých národních programů partnerů projektu. Důvodem realizace projektu je nedostatek otevřeného výukového obsahu a výukových materiálů v rámci národních systémů odborného vzdělávání a přípravy na téma energeticky úsporných a udržitelných budov.

7 Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených. Výsledky projektu: Nejnovější vědecké a technické poznatky o energetické účinnosti budov a stavebních rekonstrukcí budou implementovány v učebních a vyučovacích materiálech na základě kompetenčně orientovaného pedagogické rámce a zveřejněny v on-line platformě "e-genius" jako otevřený obsah nebo otevřené vzdělávací zdroje v různých formátech ke stažení a jako on-line testy. Otevřený redakční systém bude umožňovat použití i individuální úpravy pro výuku a studijní účely v rámci licence Creative Commons (ne komerční použití). Konsorcium projektu vyvine 4 moduly vysoké kvality: Energeticky úsporné budovy, Základy tepelných stavebních rekonstrukcí, Izolační materiály a Fasádní systémy.

8 Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených. Do výukových modulů budou zahrnuty různé interaktivní prvky: obrázky, video a audio soubory...

9 Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených. On-line testy budou vytvořeny pro sebehodnocení. Bude možné si zvolit různé typy cvičení a otázek (multiple choice, otevřené otázky, skupinové úkoly...).

10 Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených. Vzdělávací moduly budou k dispozici ke stažení v různých formátech na platformě „e-genius“. Další informace a funkce na webových stránkách budou pomáhat při použití materiálů pro různé účely všeobecného a odborného vzdělávání.

11 Příklad úvodní stránky (němčina) otevřeného obsahu platformy „e-genius“, který bude zahrnovat výsledky projektu TOCEB: Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených.

12 Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za užití informací v ní obsažených. www.toceb.eu


Stáhnout ppt "Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské komise. Tato publikace odráží pouze názory autora a Evropská komise nemůže být zodpovědná za."

Podobné prezentace


Reklamy Google