Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dne 9. prosince si učitelé I. a II. stupně i při vánočním shonu a přípravách na Vánoční jarmark udělali čas a zúčastnili se kurzu Alternativní formy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dne 9. prosince si učitelé I. a II. stupně i při vánočním shonu a přípravách na Vánoční jarmark udělali čas a zúčastnili se kurzu Alternativní formy."— Transkript prezentace:

1

2

3 Dne 9. prosince si učitelé I. a II. stupně i při vánočním shonu a přípravách na Vánoční jarmark udělali čas a zúčastnili se kurzu Alternativní formy práce se třídou.

4 Kurz zajistilo Metodické a edukační centrum (MEC), nezisková organizace Ostravské univerzity v rámci Projektu 1.3. Lektorem nám byl Mgr. Jan Zouhar

5 Kurz byl určen pedagogům základních škol a jeho smyslem bylo seznámit vyučující s moderními metodami ve vyučování, které aktivizují žáky při práci ve skupinách i jednotlivě. My jsme se seznámili s metodami efektivní komunikace a koučování žáků.

6 Nabyté poznatky využijeme při práci s žáky. -ová


Stáhnout ppt "Dne 9. prosince si učitelé I. a II. stupně i při vánočním shonu a přípravách na Vánoční jarmark udělali čas a zúčastnili se kurzu Alternativní formy."

Podobné prezentace


Reklamy Google