Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

AVerVision CP Interaktivní dokumentová kamera This document serves as a standard guideline regarding the messaging and marketing promotion of the AVerVision.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "AVerVision CP Interaktivní dokumentová kamera This document serves as a standard guideline regarding the messaging and marketing promotion of the AVerVision."— Transkript prezentace:

1 AVerVision CP Interaktivní dokumentová kamera This document serves as a standard guideline regarding the messaging and marketing promotion of the AVerVision CP series. This guide is to ensure consistent messaging and promoting of the AVerVision CP series through all PPD departments to outside individuals and organizations.

2 Nová řada dokumentových kamer označená CP AVerVision nabízí nový moderní vzhled včetně nového softwaru rozšířeného o češtinu a nové interaktivní funkce. Je tak předurčena stát se výborným pomocníkem při dnes tak populární interaktivní výuce zastoupené především interaktivními tabulemi. V mnohých případech může dokumentová kamera interaktivní tabule při výuce nahradit a nebo doplnit o nové prvky. AVerVision CP s érie “ Interaktivní dokumentová kamera ”

3 Proč potřebujete dokumentovou kameru…… Při výuce cizích jazyků….

4 Proč potřebujete dokumentovou kameru…… Přírodověda, Biologie….

5 Proč potřebujete dokumentovou kameru…… V hodinách výtvarné výchovy ….

6 Nový design: Navigační kolečko, Ohebné libovolně nastavitelné rameno, LED Indikátor pro vymezení plochy, světelný LED modul Praktické standardní funkce: Auto Image, Jednorázové/průběžné ukládání obrázků do vestavěné paměti, Profily Nový software v českém jazyce: Jednoduché uživatelské rozhraní, možnost síťového propojení CP130CP150CP300 Nová AVerVision CP série

7 Klíčové prodejní argumenty AVerVision CP série Síťové sdílení prezentací Interaktivní software Zvýšená kvalita obrazu Auto Focus Patentovaný design Exkluzivní prezentační vlastnosti

8 Síťové sdílení prezentací Dokumentové kamery AVerVision CP série dovolují uživatelům propojit některé nebo všechny dokumentové kamery v lokální síti, například v jedné škole.To umožňuje uživatelům sledovat živě prezentace prováděné na dokumentové kameře v jiné třídě. Uživatelé mají k dispozici funkci kontroly sdílené prezentace jako zoomovaní, snímání obrázků, použití poznámek atd.

9 Interaktivní software Interaktivní software pro dokumentové kamery AVerVision CP série umožňuje kombinovat a rozšířit interaktivní práci s interaktivní tabulí a síťově sdílet prezentace včetně vytváření poznámek.Tyto poznámky umožňují interaktivní práci s právě snímaným obrázkem, nebo předmětem.To poskytuje možnost interaktivní spolupráce mezi jednotlivými třídami. Postupně vytvářené poznámky mohou být nahrávány na videozáznam a nebo mohou být snímány jako jednotlivé snímky a později je lze použít například k porovnání.

10 Jasnější a ostřejší obraz (CP 300) Přesto že je AVerVision CP300 vybaven stejným 3.2 MP rozlišením jako vizualizéry V300AF+ a nebo SPC300, snímané obrázky jsou trochu jasnější a ostřejší. To je způsobeno použitím nového videoprocesoru. CP 300 je tak schopen zobrazovat snímaný obraz se znatelným rozdílem v jasu a ostrosti obrazu.

11 Rychlý a přesný AutoFocus (CP300) U AVerVision CP 300 je AutoFocus ovládán stiskem jednoho tlačítka přímo z hlavního ovládacího panelu, dálkového ovládání nebo softwarového menu na obrazovce PC. AutoFocus zaostří obraz přesně a rychle.

12 Exluzivní prezentační nástroje (CP150 / 300) AVerVision CP série jsou vybaveny funkcemi AVerVisor a AVerBox. Funkce AVerVisor zakryje část prezentační plochy clonou, horní část obrátku zůstane odkrytá.Stlačením clony dolů, nahoru a do stran můžeme odkrýt požadovanou část obrázku. Použitím funkce stín lze změnit tmavost zakryté části od 50% do 100%.Funkce AVerBox vytvoří výřez a zbytek obrázku zakrývá clona, jejíž neprůhlednost může být opět ovládána funkcí stín (0% - 50% - 100%). Výřez je možno barevně orámovat, měnit jeho velikost a posunovat ho libovolně po ploše.

13 AVerVision CP130 Nový design Otočné ovládací kolečko Auto Image

14 AVerVision CP150 3.2M Pixels & 24fps 16 x total zoom & 80 obrázků Sekvence snímání s intervalem

15 AVerVision CP300 16xzoom s WXGA rozlišením Mnoho prezentačních nástrojů 3.2M Pixels, 24fps & Auto Focus

16 Porovnání

17 AVerVision Software 3.x Pro nové i ntera ktivní dokumentové kamery Je součástí každé dodávky na CD. Další informace a podpora na: http://www.avervision.com

18  Intuitivní uživatelské rozhraní v češtině  Snadná instalace – automatické rozpoznání jazyka Zvýšená ostrost obrazu a Auto Image  Nástroje pro vytváření poznámek v obrázcích  Nahrávání videa  Síťové sdílení prezentací  Sekvenční snímání obrázků s nastavitelným intervalem  Funkce: Vyber a ulož (umožňuje vybrat oblast videa) Co je nového ?!

19 Software - náhled Ovládací panel Obrazovka

20 Příjemné uživatelské rozhraní Křivkačáraobdélníktextvybrat oblastgumakruh Nastavení kamery nahrávánísnímekTiskNastavení sítěPokročilé nastavení Vyvolání videa/ snímku a úpravy Minimalizov at ovládací panel Přináší větší barevné ikony a intuitivní ovládání Zjednodušuje práci při interaktivním vytváření poznámek

21 Zoom in and effect Nastavení kamery Slouží k nastavení základních funkcí kamery A současně k nastavení prezentační plochy a ovládání kamery, funkcí a efektů – například výřez, zoom, snímek v jedné barvě, nebo negativ apod.

22 Vylepšení obrazu a Auto Image K dispozici jsou 2 stupně kvality videa Rozlišení 800 x 600 nastavuje se obvykle pro rychlost přenosu snímků vyšší něž 12 snímků/sec (Vylepšení obrazu - vypnout ) Rozlišení 1024 x 768 nastavuje se pro vyšší kvalitu obrazu (Vylepšení obrazu - zapnout ) Auto Image – Auto obraz Automaticky nastaví vyvážení bílé a expozici při změně okolních světelných podmínek.

23 Nástroje pro vytváření poznámek Možnost vytváření poznámek, označení důležitých částí a úprava obrázků nabízí široké vyučovací možnosti: K dispozici jsou různé tvary jako přímky, křivky, kroužky….. Efekty podpořené bohatým spektrem barev, možností využití transparentní a nebo polo-transparentní barvy, kombinace různě silných a různě barevných křivek a výplní. Kombinovaná práce s uloženými soubory a živým snímaným obrazem.Možnost vytváření instruktážních videí, nebo pomocí sekvenčního snímaní provést zhodnocení různých řešení úkolu.

24 Funkce video a snímek Snímané obrázky jsou ukládány v JPG formátu Videonahrávky jsou ukládány AVI formátu. Kombinací těchto dvou funkcí lze vytvářet instruktážní nahrávky a nebo je použít k vyhodnocení zadaných úkolů – například v matematice Instructional process recording

25 Síťová spolupráce Tato funkce umožňuje síťové propojení libovolného počtu dokumentových kamer například v jednom školním areálu - LAN (Local Area Network) Při využití síťového propojení je možné přenášet video soubory v nízké, střední a vysoké kvalitě, sdílet živě prezentace z jiných tříd, využít síťové nástroje pro kontrolu a zapojit se do prezentací z jiných tříd. Tyto funkce dávají vyučujícímu do ruky účinný nástroj k vytvoření interaktivní výuky mezi jednotlivými třídami. Moderní způsob výuky povede studenty k aktivní spolupráci v širším měřítku, než jen ve své třídě s použitím moderní techniky, kde můžou plně rozvinout vlastní iniciativu a samostatnost.

26 Upřesňující nastavení Zvolením funkce „Upřesňující nastavení“ otevřeme dialogové okno NASTAVENÍ. V tomto dialogovém okně můžeme měnit rozlišení nahrávaného videa, zvolit způsob snímání snímků a interval a ukládat nahrané soubory.

27 Výkon sekvenčního snímání Specifikace Při použití SW 3.x OSD Celkový časaž 72 hodinaž 800 min. (cca 13.3 hod) intervalaž 6 hodinaž 600 sekund kapacitaZávisí na volném místě na HDD až 80 integrovaná paměť

28 Vybrat a vložit Vybrat oblast Vložit do dokumentu Tato funkce umožňuje jednoduše a rychle vybrat požadovanou část snímaného obrázku a vložit ji přímo do Microsoft Word, Paint a nebo jiného SW.

29 AVerVision software obohacuje vyučovací možnosti !! Objekty Možnost zobrazení mikroskopických, pohybujících se….. Objekty Možnost zobrazení mikroskopických, pohybujících se….. Vědomosti Zpracováním poznámek se ukládají trvale Vědomosti Zpracováním poznámek se ukládají trvale Nahrávka Samostatný snímek pro zachycení okamžiku Sekvence snímků pro zachycení postupu Videonahrávka instruktáž včetně zvuku Nahrávka Samostatný snímek pro zachycení okamžiku Sekvence snímků pro zachycení postupu Videonahrávka instruktáž včetně zvuku Samostatné využití X síťoví sdílení Aktivity: Třída: interaktivní spolupráce v rámci třídy Škola: využití síťových funkcí – spolupráce v rámci školy, možnost ukládání nahrávek server a využívat k výuce průběžně. Samostatné využití X síťoví sdílení Aktivity: Třída: interaktivní spolupráce v rámci třídy Škola: využití síťových funkcí – spolupráce v rámci školy, možnost ukládání nahrávek server a využívat k výuce průběžně.


Stáhnout ppt "AVerVision CP Interaktivní dokumentová kamera This document serves as a standard guideline regarding the messaging and marketing promotion of the AVerVision."

Podobné prezentace


Reklamy Google