Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vinařství Kašík L.P. 1908 Víno s tradicí. Úrodná půda, vinná réva, slunce, vinařovo srdce. To jsou již po staletí hodnoty,které tvoří jeden celek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vinařství Kašík L.P. 1908 Víno s tradicí. Úrodná půda, vinná réva, slunce, vinařovo srdce. To jsou již po staletí hodnoty,které tvoří jeden celek."— Transkript prezentace:

1 Vinařství Kašík L.P. 1908 Víno s tradicí

2 Úrodná půda, vinná réva, slunce, vinařovo srdce. To jsou již po staletí hodnoty,které tvoří jeden celek.

3 Vinařil již otec, děda, praděda... Tradice našeho vinařství je zakořeněná hluboko v minulosti. Výroba vín našeho vinařství čerpá ze zkušeností a dovedností předávaných z generace na generaci.

4 Tradiční rodinný vinař je milujícím a pečujícím otcem svého vinohradu a vína, které z něj vzejde. Dává tomuto vínu jedinečný rukopis charakteristický pro jeho vinařství.

5 Při zpracovávání nepoužíváme žádné cizí chemické procesy, víno zraje v dubových a akátových sudech.

6 Důraz klademe na klasické metody a díky tomu, víno zůstává po celou dobu výroby „živé“. Narozdíl od průmyslových výrobních závodů je rodinný vinař ten, kdo provází své víno všemi fázemi jeho života a tím vytváří záruku kvality a charakteru vína.

7 „Plně si uvědomuji, jak je trh zbožím i službami přesycen, víno není výjimkou. Víno je pracovně jednou z nejnáročnějších komodit a při jeho výběru je dobré se zastavit a popřemýšlet. Pravdou je, že by milovník vína měl znát svého vinaře. Nenakupovat jen podle toho jak láhev vína vypadá, kolik stojí, ale také jaká je kvalita a jaký má příběh tzv. duch vína.“

8 U nás můžete prožít příjemné chvíle, ke kterým se jistě budete ve vzpomínkách rádi vracet. Kdo z vás naše vína zná, jistě nemá pochybnosti. Ten, kdo ještě nezná a chtěl by, má příležitost. Pokud člověk věří svému vinaři, kterého zná a také ví o poctivosti jeho práce, má usnadněnou orientaci i ve velmi široké nabídce vín. Přijměte naše pozvání a přesvědčte se sami.

9 Rodinné vinařství Vladimír Kašík 696 16 Starý Poddvorov 94 mobil: +420 608 887 586 e-mail: vinarstvikasik@seznam.cz www.vinarstvikasik.cz


Stáhnout ppt "Vinařství Kašík L.P. 1908 Víno s tradicí. Úrodná půda, vinná réva, slunce, vinařovo srdce. To jsou již po staletí hodnoty,které tvoří jeden celek."

Podobné prezentace


Reklamy Google