Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Strategie Information Worker Drahoslav Dvořák Information worker Solution Specialist Microsoft ČR&SR Přínosy kompetence pro Vaše podnikání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Strategie Information Worker Drahoslav Dvořák Information worker Solution Specialist Microsoft ČR&SR Přínosy kompetence pro Vaše podnikání."— Transkript prezentace:

1 Strategie Information Worker Drahoslav Dvořák Information worker Solution Specialist Microsoft ČR&SR Přínosy kompetence pro Vaše podnikání

2 Poznejte tým IW

3 Pilíře strategie IW

4 Pro obchodní aktivity Sdílení databáze zákazníků Microsoft Spolupořádání konferencí a workshopů Partneři na webu www.katalogpartneru.cz/iw IW Partner support center Partneři zahrnuti do directmailových a tele kampaní

5 Problémy, které vyřešíte… Jak oslovit široké spektrum zákazníků? Jak zjistit, kde přesně leží potenciál? Jak lze ušetřit na konferencích? Jak získat náskok oproti konkurenci?

6 Podpora zákazníků „Veletrhy“ IW Partnerů Příprava dema pro zákazníka Prezentace/workshop u zákazníka Zapůjčení předinstalovaného Notebooku Rozvoj řešení – podpora nadstaveb

7 Problémy, které vyřešíte… Jak rychle připravit kvalitní živou ukázku? Jak zvýšit efekt prezentace? Co když chce zákazník prezentaci od Microsoftu? Co když si chce zákazník vše odzkoušet sám? Co když má zákazník otázku, na kterou neumím odpovědět?

8 Rozvoj partnerů Soft Skills Obchodní dovednosti I, II, III Projektové řízení – pilot 27.červen 2006 Obchodní dovednosti pro IW - od září 2006 Technical Skills Office system 2003,2007 Nadstavbová řešení - Nintex

9 Problémy, které vyřešíte… Jak Microsoft chápe Information Worker? Jak ušetřit na školení? S kým na Microsoftu komunikovat ohledně MS Office? Co se chystá s Office system 2007? Jak získat více než Beta verzi?

10 Podělte se s námi... Neváhejte se podělit o své úspěchy! Provedené implementace Nasadili jste zajímavé řešení? Absolvovaná školení Posíláte své lidi na školení? Pravidelné vyhodnocení partnerů Váš marketing u nás

11 ... odměníme Vás! Získejte kompetenci Information Worker do 30.6. 2006 a připravte se na mimořádný zážitek! Všichni parnteři s aktivní kompetencí Information Worker budou zařazeni do slosování a...

12 1. – 3. cena 2 vstupenky 4. – 15.cena 1 vstupenka První 3 vylosovaní získají 2 vstupenky Dalších 10 partnerů 1 vstupenku Vyhrává opravdu téměř každý!!! Koncert se koná v Praze 6.9. 2006

13 Když se zákazník zeptá... Chci demo na Microsoft Office System... Chci si řešení vyzkoušet sám... Chci mí jasno o nákupu... Proč nakoupit nyní a nečekat na novou verzi? Chci využívat nové servery Microsoft Office... Když nakoupím teď, co mám dělat po uvedení nové verze? A jak to vlastně bude se změnou formátu?

14 © 2005 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary.

15 Jak snadno připravit Demo? Jako velmi užitečného pomocníka jste obdrželi Office Solution Box. Zde naleznete užitečné materiály, které Vám přípravu dema výrazně usnadní. Aktovka obsahuje Prezentace, videoukázky a v neposlední řadě i Virtual PC Image s předinstalovanou sadnou Windows Small Business Server. Pro tuto image Vám dále poskytneme „Biz value chart“ s návrhem základních scénářů pro ucelené prezentace.

16 Demo scénáře Týmová spolupráce Sdílení informací Řízení projektů Integrace dat pomocí XML Osobní produktivita

17 Chci si řešení vyzkoušet sám Zákazník si může řešení vyzkoušet i sám prostřednictvím Trial verzí MS Office 2003 Professional. Veškeré potřebné informace čerpat z knih o MS Office 2003. Celý set je doplněn licenčním průvodcem, který poradí, jak řešení nakoupit co nejefektivněji. Pokud by se jednalo o složitější řešení náročné na HW, jsou k dispozici 2 Notebooky, na kterých lze provozovat Virtuální prostředí.

18 Proč Office system 2003? Primárním cílem kterékoliv implementace je řešení problému, nikoliv vlastnictví produktu. Jste zavaleni emaily? Nevíte co s nevyžádanou poštou? Trávíte čas hledáním dokumentů, abyste nakonec zjistili, že jsou uloženy u Vašeho kolegy na pevném disku? Kolik času trávíte vyhotovováním a odesíláním reportů?

19 Proč Office system 2003? Hledáte-li profesionální, elegantní a efektivní řešení těchto problémů, pak není nutno čekat. Řešit je můžete snadno již nyní. Navíc příznivé efekty se projeví v horizontu několika týdnů a návratnost investice do řešení MS Office system se počítá v jednotkách měsíců. Takže v době uvedení nové verze na trh budete dávno „v černých číslech“.

20 Proč nečekat na servery? I zde se vyplatí nečekat a řešit existující problémy. Začít můžete třeba na bázi spolupráce Office system 2003 se službou Windows Sharepoint Services. Klientské aplikace MS Office bude totiž možno připojit k serverům MS Office systém verze 2007 při zachování téměř plné funkcionality. Vaši uživatelé si navíc zvyknou na spolupráci pomocí portálu, což značně usnadní pozdější implementace.

21 Jak snadno provést upgrade? Nejjednodušší cesta vede přes Software Assurance (SA) Prostřednictvím této služby získáte nejen přístup k licencím, ale dostane se Vám i odborné pomoci od kvalifikovaných partnerů. Pokud hledáte radu které ze širokého portfolia produktů je tím pravým řešením pro Vás, neváhejte využít služby Information Worker Solution Services (IWSS). Zkušení partneři Vám pomohou s designem řešení.

22 Jak realizovat upgrade? Pro vlastní realizaci pak můžete zvolit další z benefitů SA a sice Desktop Deployment Planning Services (DDPS). Pokud využijete této služby, pak při nasazování zvoleného řešení MS Office nenarazíte na žádné problémy. O vše se postará kvalifikovaný partner

23 A co nový formát souborů? Možností je spousta. Pro MS Office 2003 a XP existuje ke stažení konvertor, který po instalaci umožní práci s novým formátem. MS Office starších verzí tak mohou fungovat jako periferie k serverům verze 2007. V případě, že budete chtít komunikovat např. s dodavateli, zákazníky a nechcete jim nutit instalaci doplňku, pak je možno standardně konvertovat dokumenty do obecných formátů jako PDF, či XPS.

24 Neváhejte mě kontaktovat Drahoš Dvořák Information Worker Solution Specialist Microsoft drahosd@microsoft.com +420 261 197 131 +420 724 705 976

25 © 2005 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. Microsoft makes no warranties, express or implied, in this summary.


Stáhnout ppt "Strategie Information Worker Drahoslav Dvořák Information worker Solution Specialist Microsoft ČR&SR Přínosy kompetence pro Vaše podnikání."

Podobné prezentace


Reklamy Google