Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vítejte na virtuální lesní stezce. Chcete ji vyzkoušet ve skutečnosti? Neváhejte a objednejte si u nás termín vycházky s průvodcem. Kontaktní osoba: Lenka.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vítejte na virtuální lesní stezce. Chcete ji vyzkoušet ve skutečnosti? Neváhejte a objednejte si u nás termín vycházky s průvodcem. Kontaktní osoba: Lenka."— Transkript prezentace:

1 Vítejte na virtuální lesní stezce. Chcete ji vyzkoušet ve skutečnosti? Neváhejte a objednejte si u nás termín vycházky s průvodcem. Kontaktní osoba: Lenka Juklíčková Telefon SŠH A LESNICKÁ : 482 322 204 E-mail: juklickova.lenka@leshej.cz

2 Pro školní skupiny: výlety, vycházky, Den dětí, Den Země... Pro zájmové skupiny: kroužky, skautské a školní družiny… Především pro děti předškolní a 1. stupeň ZŠ, ale lze uzpůsobit i pro starší. Pro koho je stezka určena?

3 Co je dobré vědět předem? Stanoviště stezky jsou doplněna programem plným her. Proto vás po ní provede průvodce z řad studentů či pedagogů školy.

4 Doplňkové aktivity Opékání buřtů Pletení z proutí, hry Prohlídka školy

5 Program stezky vám "ušijeme na tělo". záleží na tom, kolik doplňkových aktivit si zvolíte. Můžete volat, můžete e-mailovat. TĚŠÍME SE NA VÁS! Chvátám,chvátám, stezku maj´ tam!


Stáhnout ppt "Vítejte na virtuální lesní stezce. Chcete ji vyzkoušet ve skutečnosti? Neváhejte a objednejte si u nás termín vycházky s průvodcem. Kontaktní osoba: Lenka."

Podobné prezentace


Reklamy Google