Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název: Access – logická funkce v dotazu Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: 20. 9. 2012 Předmět: Informační a komunikační technologie.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název: Access – logická funkce v dotazu Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: 20. 9. 2012 Předmět: Informační a komunikační technologie."— Transkript prezentace:

1 Název: Access – logická funkce v dotazu Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: 20. 9. 2012 Předmět: Informační a komunikační technologie - (Obchodní akademie) Ročník: 3 Tematická oblast: ACCESS Kód: VY_III/2_INOVACE_IKT015 Obchodní akademie, Vyšší odborná škola ekonomická a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Mladá Boleslav, T. G. Masaryka 14

2 Příprava dat pro logickou funkci

3 Vložení logické funkce

4 Zadání výrazu

5 Zadání pravdivé a nepravdivé části

6 Otevřený dotaz

7 Zdroje: Microsoft Office - Access Letecké společnosti http://www.tripzone.cz/letecke-spolecnosti Použití materiálu ve výuce: Tato prezentace se použije při výuce v souladu s rozpisem učiva Informační a komunikační technologie pro 3. ročník. Dle časového rozpracování učební osnovy ŠVP 63-41-M/02 Obchodní akademie výuka tohoto bloku ACCESS probíhá v říjnu. Prezentace popisuje využití logické funkce v dotazu, bude spuštěna a promítnuta studentům po úvodním seznámení s databází ACCESS a bude jim zpřístupněna na příslušném disku serveru. Prezentace je zpracována krok po kroku a zpřístupněna z toho důvodu, aby se studenti mohli k danému tématu kdykoliv vrátit a při vyzkoušení tvorby tabulky v návrhovém zobrazení mohli postupovat vlastním tempem. Přínosem této prezentace je dále možnost, aby si mohli studenti látku opakovat samostatně v odpoledních hodinách v zpřístupněné učebně s počítači, nebo na svém počítači doma.


Stáhnout ppt "Název: Access – logická funkce v dotazu Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: 20. 9. 2012 Předmět: Informační a komunikační technologie."

Podobné prezentace


Reklamy Google