Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ORBIS PICTUS 21. STOLETÍ. Projekt je zaměřen na inovaci výuky odborných a všeobecně vzdělávacích předmětů za pomoci ICT, interaktivních a multimediálních.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ORBIS PICTUS 21. STOLETÍ. Projekt je zaměřen na inovaci výuky odborných a všeobecně vzdělávacích předmětů za pomoci ICT, interaktivních a multimediálních."— Transkript prezentace:

1 ORBIS PICTUS 21. STOLETÍ

2 Projekt je zaměřen na inovaci výuky odborných a všeobecně vzdělávacích předmětů za pomoci ICT, interaktivních a multimediálních metod.

3 Klíčové aktivity Dovybavení Školení – vyučující na škole absolvují školení a kurzy, jež je připraví na to, aby byli schopni do výuky zavést interaktivní a multimediální metody, popř. ICT. Aktualizace – odborní řešitelé projektu budou tvořit nové přípravy a materiály s obsahem ICT, interaktivních a multimediálních metod do výuky.

4 Klíčové aktivity Pilot – vytvořené materiály budou využívány ve výuce. Evaluace a supervize, úprava, konference – pomocí hospitací, interních i externích hodnocení a evaluačních dotazníků bude zjišťována kvalita vytvořených materiálů a úrovně inovované výuky. Výsledky evaluace budou v této aktivitě zohledněny a vytvořené materiály dále upraveny a vylepšeny, na konferenci závěrečné shrnutí a prezentace dosažených výsledků a výstupů projektu. Administrace – vedení, řízení a monitoring projektu a publicita a prezentace projektu a jeho aktivit včetně podpory ze strany ESF a státního rozpočtu ČR.

5 Délka projektu 23 měsíců 12/2008 – 11/2010 Rozpočet projektu 12 757 643 Kč

6 Výstupy projektu Celkem aktualizace 2.884 vyučovacích hodin v 54 předmětech = 23% výuky těchto předmětů.


Stáhnout ppt "ORBIS PICTUS 21. STOLETÍ. Projekt je zaměřen na inovaci výuky odborných a všeobecně vzdělávacích předmětů za pomoci ICT, interaktivních a multimediálních."

Podobné prezentace


Reklamy Google