Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Organizace výuky TVL K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Organizace výuky TVL K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové."— Transkript prezentace:

1 Organizace výuky TVL K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové

2 Kontakty Ústav tělovýchovného lékařství se nachází na dvou pracovištích: - FN – budova č. 22 (Ústav klinické biochemie a diagnostiky) – doc. MUDr. K. Barták, CSc., 3. poschodí vpravo od výtahu – číslo dveří 315A, Telefon plus záznamník: 49 583 3860 Mail: bartak@lfhk.cuni.cz bartak@lfhk.cuni.cz - Hradecká ulice – primář MUDr. V. Vondruška 3. poschodí Telefon: 49 583 4236 (nebo 4231, 3825) Mail: vondruskav@lfhk.cuni.cz

3 Organizace praktik 1. praktické cvičení (většinou v pondělí):1. praktické cvičení (většinou v pondělí): Studenti praktikující skupiny se shromáždí před 8. hodinou ve fakultní nemocnici - v 1. seminární místnosti Výukového centra LF (EC1). Studenti praktikující skupiny se shromáždí před 8. hodinou ve fakultní nemocnici - v 1. seminární místnosti Výukového centra LF (EC1).

4 Studijní literatura Kučera a kol.: Sportovní medicína, 1999Kučera a kol.: Sportovní medicína, 1999 Placheta a kol.: Zátěžová diagnostikaPlacheta a kol.: Zátěžová diagnostika v ambulantní a klinické praxi, 1999 v ambulantní a klinické praxi, 1999 Placheta a kol.: Zátěžová vyšetření a pohybováPlacheta a kol.: Zátěžová vyšetření a pohybová léčba, 2001 léčba, 2001 Literatura je k dispozici v knihovně, vypůjčování po skupinách – jak uděláte zkoušku, ihned vrátit! Literatura je k dispozici v knihovně, vypůjčování po skupinách – jak uděláte zkoušku, ihned vrátit!

5 Zápočet a zkouška Zápočet je udělen za aktivní účast na všech praktických cvičeních, omluvena je (z vážných důvodů) pouze jedna neúčast, jinak nahradit s jinou skupinou.Zápočet je udělen za aktivní účast na všech praktických cvičeních, omluvena je (z vážných důvodů) pouze jedna neúčast, jinak nahradit s jinou skupinou. Zkouška: Studenti obdrží během přednášek seznam otázek ke zkoušce ze dvou okruhů:Zkouška: Studenti obdrží během přednášek seznam otázek ke zkoušce ze dvou okruhů: 1) z pracovní fyziologie a metodik zátěžové funkční diagnostiky, 2) z praxe TVL a preskripce pohybové léčby. Z těchto dvou okruhů otázek si student/ka při zkoušce vylosuje po jedné otázce. Z těchto dvou okruhů otázek si student/ka při zkoušce vylosuje po jedné otázce. Domluva o termínu rigorózní zkoušky proběhne v každé studijní skupině během prvního praktického cvičení. Přihlašovací listy budou dále dostupné na Ústavu tělovýchovného lékařství – na Hradecké ulici. Přihlašování se řídí studijním řádem.Domluva o termínu rigorózní zkoušky proběhne v každé studijní skupině během prvního praktického cvičení. Přihlašovací listy budou dále dostupné na Ústavu tělovýchovného lékařství – na Hradecké ulici. Přihlašování se řídí studijním řádem. Zkouška proběhne v dohodnutém termínu na praktikárně Ústavu tělovýchovného lékařství na Hradecké ulici; zkoušející doc. Barták, při jeho nepřítomnosti potom MUDr. Vladimír Vondruška.Zkouška proběhne v dohodnutém termínu na praktikárně Ústavu tělovýchovného lékařství na Hradecké ulici; zkoušející doc. Barták, při jeho nepřítomnosti potom MUDr. Vladimír Vondruška.

6 Stahování přednášek z webu Otevřete fakultní webovou stránku: http://www.lfhk.cuni.cz http://www.lfhk.cuni.cz Domácí stránky !!! Personální stránky – Barták Karel Můžete stahovat a tisknout přednášky v PowerPointu, dále sylaby výuky a otázky ke zkoušce.


Stáhnout ppt "Organizace výuky TVL K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové."

Podobné prezentace


Reklamy Google