Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

C 203 1. lékařská fakulta – Univerzity Karlovy v Praze Sylabus pro prezentační dovednosti – individuální (IV.) Lektoři: PhDr. Jana Kasalová, PhDr. Jiří.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "C 203 1. lékařská fakulta – Univerzity Karlovy v Praze Sylabus pro prezentační dovednosti – individuální (IV.) Lektoři: PhDr. Jana Kasalová, PhDr. Jiří."— Transkript prezentace:

1 C 203 1. lékařská fakulta – Univerzity Karlovy v Praze Sylabus pro prezentační dovednosti – individuální (IV.) Lektoři: PhDr. Jana Kasalová, PhDr. Jiří Závozda, Radomír Chovaneček Casteam, s.r.o. Jednořadá 1051/53 Praha 6 - Bubeneč 160 00 IČ:27208257 08.05.2014

2 2 Sylabus pro prezentační dovednosti – individuální (IV.) Lektorka, odborný garant: PhDr. Jana Kasalová Lektor, specialista na komunikaci: PhDr. Jiří Závozda Obrazový poradce, kameraman: Radomír Chovaneček Projektový manažer: Ing. Kateřina Malá Cíle školení:  Ověření a prohloubení prezentačních znalostí a dovedností I., II., III.  Pokročilý trénink – sebeprezentace před publikem  Samostatná analýza vystoupení  Stanovení cílů pro pedagogickou praxi Metoda: interaktivní rozhovor s lektory, trénink s využitím záznamové techniky, individuální analýza. Tento druh semináře předpokládá vysoké nasazení lektora i posluchače, velkou vzájemnou spolupráci a vysokou míru soustředění.

3 3 Individuální trénink je vyvrcholením několikaleté teoreticko-praktické přípravy několika vybraných účastníků předešlých ročníků vzdělávání v oblasti prezentačních dovedností vysokoškolských pedagogů. Adepti si během speciální individuální lekce sami na sobě vyzkoušejí, co si z uplynulých ročníků odnesli. A pomocí náročného tréninku si zafixují získané dovednosti tak, aby je co nejlépe mohli uplatňovat ve své pedagogické praxi. Základní struktura dvouhodinové lekce (90 minut):  Interaktivní dotazníková analýza  Samostatné zvládnutí úkolu  Trénink  Rozbor 1. (účastník)  Korekce – trénink  Rozbor 2. (s lektory)  Hodnocení: „O co se mohu v sobě opřít“ *Všechny časy jsou orientační a lektor si je může upravit dle potřeby účastníků. *Po celou dobu přítomen kameraman a fotograf (tedy nejen pro účely konkrétního tréninku, ale i pro dokumentaci).


Stáhnout ppt "C 203 1. lékařská fakulta – Univerzity Karlovy v Praze Sylabus pro prezentační dovednosti – individuální (IV.) Lektoři: PhDr. Jana Kasalová, PhDr. Jiří."

Podobné prezentace


Reklamy Google