Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PŘIJEĎTE, lákají turisty čínské cestovní kanceláře. A mají co nabídnout. Podívejme se spolu na jednu mimořádnou atrakci!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PŘIJEĎTE, lákají turisty čínské cestovní kanceláře. A mají co nabídnout. Podívejme se spolu na jednu mimořádnou atrakci!"— Transkript prezentace:

1

2 PŘIJEĎTE, lákají turisty čínské cestovní kanceláře. A mají co nabídnout. Podívejme se spolu na jednu mimořádnou atrakci!

3 中國湖南省張家界天門山玻璃棧道 Tím lákadlem je skleněný horský chodník ve výšce 1200m nad mořem v horském masivu Tianmen provincie Hunan.

4 張家界天門山國家森林公園新建的玻璃棧道正式對遊客 開放。玻璃棧道于天門山頂西線,長 60 米,最高處海 拔 1430 米。所有上橋的遊客均被要求穿上鞋套,以保 持玻璃橋面潔凈。玻璃棧道是張家界天門山景區繼懸于 峭壁之上的鬼谷棧道、憑空伸出的玻璃眺望臺、橫跨峽 谷的木質吊橋後打造的又一試膽新景點。 Je to opravdový zážitek plný adrenalinu. Tianmen, česky Nebeská cesta, je název opravdu výstižný. Oslnivě skleněný chodník, zavěšený na útesu nad děsivě hlubokou propastí, leští turisté speciálními papučemi, které si navléknou ještě před vstupem na „túru“.

5 Slabší nátury by se dolů ani moc dívat neměly.

6

7 Není jednoduché překonat závrať a pud sebezáchovy! Zážitek a adrenalin je to ale ohromný.

8 Téměř 1 km dlouhý most spojuje západní útes hory Fairy Yunmeng s vrcholem horyTianmen. Podobnost s chodníkem v Grand Canyonu v USA není vůbec náhodná. A ještě jedna zajímavost: sklo, po kterém se chodí a kterým je vidět do závratných hlubin panenské přírody, je 6½ cm tenké.

9 Troufli byste si? A nebo jen při zdi?

10 Vysoké hory provincie Chu-nan, jsou domovem mnoha vzácných rostlin i živočichů. A ještě jedna zajímavost: Hora Shifou,nachazejici se asi 130 km odtud v provincii Hunan, nabídne návštěvníkům v tisícimetrové výšce stezku z dřevěných prken. Ta bude pouhých 91cm široká, ale téměř 3 km dlouhá. Pojďme se na její stavbu podívat!

11

12

13

14

15 konec a čínská asociace cestovních kanceláří vás žádá, abyste podpořili jejich reklamu a poslali to dál.


Stáhnout ppt "PŘIJEĎTE, lákají turisty čínské cestovní kanceláře. A mají co nabídnout. Podívejme se spolu na jednu mimořádnou atrakci!"

Podobné prezentace


Reklamy Google