Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PROCVIČOVÁNÍ NOTOVÉHO PÍSMA

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PROCVIČOVÁNÍ NOTOVÉHO PÍSMA"— Transkript prezentace:

1 PROCVIČOVÁNÍ NOTOVÉHO PÍSMA
Změny, které provedete při procvičování, neukládejte.

2 ! POZOR ! úkoly, které jsou shromážděny v této kapitole na procvičování notového písma, jsou ve dvojím provedení některé se plní při základním nastavení PowerPointu, jiné při režimu „ prezentace “ proto je nutné číst poznámky na spodní liště pod obrázky PROVEDENÉ ZMĚNY NEUKLÁDEJTE

3 poznej dané typy not - přiřazuj
V tomto případě je třeba plnit úkol v základním nastavení PowerPointu, nikoliv v režimu „ prezentace “. Přiřaď správně názvy na lístcích k daným typům not.

4 urči, jak dlouhé tóny dané noty představují
V tomto případě je třeba plnit úkol v základním nastavení PowerPointu, nikoliv v režimu „ prezentace “. Přiřaď délku trvání tónu zapsanou na lístku ke správnému typu noty.

5 poznávání typů not - přiřazuj
celá půlová čtvrťová osminová šestnáctinová V tomto případě je třeba plnit úkol v základním nastavení PowerPointu, nikoliv v režimu „ prezentace “. Přiřaď správně všechny typy not ze snímku k daným názvům.

6 procvičuj stupnici C dur ( 1 )
V tomto případě je třeba plnit úkol v základním nastavení PowerPointu, nikoliv v režimu „ prezentace “. Uspořádej noty do notové osnovy, přiřaď k nim názvy a umísti označení půltónů.

7 přiřaď k taktovacím schématům označení taktů
V tomto případě je třeba plnit úkol v základním nastavení PowerPointu, nikoliv v režimu „ prezentace “. Přemísti označení taktu ke správnému schématu taktování.

8 přiřaď rychlosti tempa k daným označením
largo, lento allegro, presto andante, moderato V tomto případě je třeba plnit úkol v základním nastavení PowerPointu, nikoliv v režimu „ prezentace“. Přiřaď správně lístky s rychlostmi tempa k vybraným názvům.

9 PROCVIČOVÁNÍ NOTOVÉHO PÍSMA
konec prezentace PROCVIČOVÁNÍ NOTOVÉHO PÍSMA


Stáhnout ppt "PROCVIČOVÁNÍ NOTOVÉHO PÍSMA"

Podobné prezentace


Reklamy Google