Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kyocera Mita presentace Břetislav Prchal – Digital Copy Centre Burianova 4a 736 01 Havířov – Město Tel.: 596 801 313 Tel./fax: 596 882 500 DCC Digital.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kyocera Mita presentace Břetislav Prchal – Digital Copy Centre Burianova 4a 736 01 Havířov – Město Tel.: 596 801 313 Tel./fax: 596 882 500 DCC Digital."— Transkript prezentace:

1 Kyocera Mita presentace Břetislav Prchal – Digital Copy Centre Burianova 4a 736 01 Havířov – Město Tel.: 596 801 313 Tel./fax: 596 882 500 DCC Digital Copy Centre

2 Úvodní informace Firma KYOCERA vznikla 1952 v Japonsku Jedna z předních firem v HI-TECH odvětvích Celosvětové zastoupení, pobočky USA, Australie, Evropa, Asie. Jedna z mála firem, která podporuje i sociální, kulturní a sportovní aktivity. Firma KYOCERA získala řadu ocenění. Vlastní výzkumné laboratoře Hlavním mottem společnosti je vize udržitelného rozvoje, který je pohodlný pro lidi a ohleduplný k životnímu prostředí

3 Pole působnosti KYOCERA MITA se podílí na výzkumu např.: Firma kostních a zubních implantátů. Fotosolární články Tepelné keramika - krycí destičky raketoplánů Polovodičových součástek - tantalové kondenzátory Mobilní komunikace. Optické zařízení. Tiskové a kopírovací zařízení. Keramických materiálů - keramické řezné nože… Archeologický výzkum a další.

4 Tiskárny KYOCERA MITA Co je ekologické je i ekonomické Tiskárny KYOCERA MITA jsou schopny pokrýt veškeré nároky uživatelů. Všechny tiskárny KYOCERA MITA splňují nejnáročnější ekologické normy, na základě vlastního a patentovaného systému ECOSYS. Tiskárny KYOCERA MITA jsou certifikovány: EnergyStar GS/TÜV/CE ISO9001 ISO14001 Tiskárny KYOCERA MITA dosahují nejnižších provozních nákladů ve své třídě.

5 Tiskárny KYOCERA MITA

6 Tiskárny KYOCERA MITA nabízejí: API pro individuální řešení - vysoce efektivní rozhraní pro programování individuálních tiskových řešení např. pro správu formulářů a dokumentů. API je 100% kompatibilní s aplikacemi SAP a systémy UNIX a umožňuje integraci běžných systémů pro řízení výstupu. - vysoce efektivní rozhraní pro programování individuálních tiskových řešení např. pro správu formulářů a dokumentů. API je 100% kompatibilní s aplikacemi SAP a systémy UNIX a umožňuje integraci běžných systémů pro řízení výstupu. KM-NET VIEWER zabezpečuje kompletní správu a monitorování ECOlaserových tiskáren a multifunkčních produktů Kyocera Mita z každého počítače. KM-NET VIEWER tak umožňuje ideální síťovou administraci za podpory standardního protokolu SNMP. zabezpečuje kompletní správu a monitorování ECOlaserových tiskáren a multifunkčních produktů Kyocera Mita z každého počítače. KM-NET VIEWER tak umožňuje ideální síťovou administraci za podpory standardního protokolu SNMP. Tikárny Kyocera Mita neprodukují nebezpečný odpad (prázdný tonerový zásobník a odpadní toner je běžný komunální odpad), čímž nevznikají žádné dodatečné náklady na likvidaci nebezpečného odpadu dle zákona o odpadech č.125/97 Sb.

7 Tiskárny KYOCERA MITA Tiskárny KYOCERA MITA je možno běžně rozšířit o následující vybavení: CompactFLASH karta - uložení formulářů, fontů, log a maker. Síťové rozhraní Seriové rozhraní Další zásobníky na papíry. PaměťTřídič/mailbox Duplexní jednotku Microdrive pevný disk MDD - uložení dat, formulářů…

8 KOPÍRKY A MULTIFUKNČÍ ZAŘÍZENÍ KYOCERA MITA Všechny zařízení KYOCERA MITA jsou plně digitální. Kopírky a MFP KYOCERA MITA mají dlouhý životní cyklus a nízké provozní náklady. Ohleduplné k životnímu prostředí. Zařízení od firmy Kyocera Mita jsou navrženy tak, aby byly schopny vyhovět jak osobnímu kopírování, tak i kopírování, skenování, tisku či faxování celé firmy.

9 Konkurenční výhody oproti jiným výrobcům. Tichý provoz s nízkými náklady. Rychlý, kvalitní a ostrý tisk, skenování a kopírování. Snadné ovládání a instalace. Jednoduché a intuitivní nastavení připojení k PC. WEBOVÉ rozhraní pro nastavení zařízení. eMPS – systém pro e-mailovou správu. Lokalizovaný a jednotný ovladač. Variabilita přidavných zařízení.


Stáhnout ppt "Kyocera Mita presentace Břetislav Prchal – Digital Copy Centre Burianova 4a 736 01 Havířov – Město Tel.: 596 801 313 Tel./fax: 596 882 500 DCC Digital."

Podobné prezentace


Reklamy Google