Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

12.2.2003MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro www.mporga.cz Informační systém pro správu organizační struktury.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "12.2.2003MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro www.mporga.cz Informační systém pro správu organizační struktury."— Transkript prezentace:

1 12.2.2003MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro www.mporga.cz Informační systém pro správu organizační struktury

2 MP Orga Maestro2 Základní funkce správa informací o pracovnících a jejich zařazení do funkcí přiřazení informací o lokalitách (budovách, místnostech a pracovištích) správa informací o pracovních prostředcích (a jejich přidělení nebo umístění) přístup k datům modelu organizace z externích aplikací dvojjazyčný popis vytváření tiskových sestav, tisk organizačního nebo funkčního schéma ve formátu dokumentu nebo grafu export / import dat správa informací o struktuře organizace, vztahu nadřízenosti/podřízenosti složek a funkcí, včetně popisu pracovních činností

3 MP Orga Maestro3 Příklady použití systému evidence a údržba struktury organizace výstup aktuálních informací do www portálu organizace evidence zařazení vlastních a externích pracovníků evidence obsazení volených a jmenovaných funkcí vedení dočasných i stálých komisí, prac. skupin, řešitelských týmů evidence přidělených os. prostředků (mobilní telefony, počítače,...) evidence budov a místností evidence obsazení a vybavení kanceláří evidence přidělených telefonních čísel a poštovních adres tisk telefonních seznamů tisk inventárních seznamů evidence parkovacích míst a jejich přidělení evidence čipových karet a jejich přidělení

4 MP Orga Maestro4 Vytvoření nové organizace MAESTRO umožňuje mít vytvořeno více organizací v jedné databázi.

5 MP Orga Maestro5 Registr osob nezbytné údaje (jméno, tituly, datum narození, atd) nastavené kategorie osoby (pracovní poměr, ext. pracovník, apod.) zobrazení informací o přiřazených funkcích a pracovních prostředcích vazbu na personální systém (os. číslo) : Registr osob obsahuje pro všechny osoby organizace:

6 MP Orga Maestro6 Editace složek a funkcí organizace Snadná editace struktury organizace.

7 MP Orga Maestro7 Tisk organizačního schéma MAESTRO umožňuje výstup struktury organizace jak ve formátu RTF dokumentu, tak i v grafické formě…

8 MP Orga Maestro8 Historie a verze dat Systém udržuje historii změn všech záznamů v databázi tak, aby každá změna šla dohledat a to kdy byla provedena a kým. Každá verze záznamu má stanoven interval platnosti, tj. změny (vytvoření nové verze) lze provádět kdykoliv - ale s nastavením okamžiku, odkdy je změna platná. Každý záznam, jehož platnost byla ukončena, lze znovu obnovit…

9 MP Orga Maestro9 Lokality, budovy a místnosti Evidence všech lokalit, budov, místností a pracovišť používaných organizací ke své činnosti, včetně kategorií typů místnosti a obsazení pracovišť.

10 MP Orga Maestro10 Kategorie místností a budov Kategorie budov a místností Vám pomůže lépe se orientovat v evidenci a při umísťování pracovníků na volná pracoviště.

11 MP Orga Maestro11 Definice prostředků a jejich vlastností Systém poskytuje možnost vlastní definice libovolných typů pracovních prostředků a jejich vlastností. Lze použít pro evidenci všech prostředků, které mají vztah k osobě, funkci nebo umístění.

12 MP Orga Maestro12 Evidence pracovních prostředků Každý prostředek lze přiřadit pracovníkovi, funkci nebo umístění a získat tak informace o všech prostředcích podle typu, umístění nebo používání konkrétním pracovníkem.

13 MP Orga Maestro13 Telefonní seznamy Příklady vytvořených telefonních seznamů…

14 MP Orga Maestro14 Administrace systému Administrátorovi systému umožňuje systém: Změny konfigurace systému Přidání vlastních ikon Nastavení přístupových oprávnění Definovat vlastní exporty a sestavy Monitorovat prováděné změny

15 MP Orga Maestro15 Monitorování systému Právě prováděné změny sledujeme v monitoru systému. Vidíme změny na jednotlivých objektech. Registrujeme časovou posloupnost změn.

16 MP Orga Maestro16 Kontakty Pokud máte zájem o další informace nebo dodání produktu, kontaktujte prosím naše obchodní oddělení: sales@mporga.czsales@mporga.cz, Tel.: 547 250 535 Naše pobočky : Praha Adresa : MP Orga, spol. s r.o. Nad Vodovodem 30 100 00 Praha 10 Telefon : 274 770 826, 274 779 537 E-mail : praha@mporga.czpraha@mporga.cz Brno Adresa :MP Orga, spol. s r.o. Návrší Svobody 31 623 00 Brno Telefon : 547 250 535, 547 250 536 E-mail : brno@mporga.czbrno@mporga.cz http://www.mporga.cz Děkujeme za Váš čas věnovaný této ukázce.


Stáhnout ppt "12.2.2003MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro www.mporga.cz Informační systém pro správu organizační struktury."

Podobné prezentace


Reklamy Google