Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Program ZDRAVÉ ZUBY je první komplexní preventivní výukový program zubního zdraví, určený k výuce na 1.stupni základních škol v celé ČR. Na naší škole.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Program ZDRAVÉ ZUBY je první komplexní preventivní výukový program zubního zdraví, určený k výuce na 1.stupni základních škol v celé ČR. Na naší škole."— Transkript prezentace:

1

2 Program ZDRAVÉ ZUBY je první komplexní preventivní výukový program zubního zdraví, určený k výuce na 1.stupni základních škol v celé ČR. Na naší škole probíhá již od začátku svého vzniku

3 Program je žákům předkládán hravou formou prostřednictvím úkolů v pracovních listech, které interaktivním způsobem přibližující problematiku zubního zdraví, ale také formou her,hádanek a kvízů na webových stránkách

4 Po absolvování určitého stupně projektu získávají žáci v každém ročníku diplom.

5 Součástí projektu je i soutěž ZDRAVÉ ZUBY, jejímž smyslem je motivovat žáky k pravidelné návštěvě stomatologa. Žáci 4.A soutěžili také ve vytvoření nejlepší „reklamy“ na zubní zdraví. Jejich díla jsme si vystavili na nástěnce.

6


Stáhnout ppt "Program ZDRAVÉ ZUBY je první komplexní preventivní výukový program zubního zdraví, určený k výuce na 1.stupni základních škol v celé ČR. Na naší škole."

Podobné prezentace


Reklamy Google