Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – žluté x zelené  Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – žluté x zelené  Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající."— Transkript prezentace:

1

2  Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – žluté x zelené  Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající písmeno správné odpovědi.  Po kliknutí na tlačítko „odpověď“ se zobrazí správná odpověď.  Kliknutím na domeček se vrátíte zpět k základnímu trojúhelníku.  Po návratu zpět se tlačítko automaticky zbarví šedě.  Při špatné odpovědi necháváme políčko šedé  Při správné odpovědi klikneme opět na políčko – jednou nebo dvakrát – podle požadované barvy /jedno kliknutí barva žlutá, dvě kliknutí barva zelená/  Družstvo si může vybrat i nezodpovězené políčko - při výběru nezodpovězeného políčka zadává vyučující náhradní otázku.  Cílem hry je spojit 3 strany trojúhelníku.

3 AJ 4. ročník - slovesa

4 M M A B C F E D J I H G O N L K U T S R Q P V W X Y Z 1 2 A B C D E F G H J K L NO P Q R S T U V W X Y Z 1 2 B C D E F G H J K L NO P Q R S I T U V W X Y Z I 1 2 M A

5 hrát (předvádět) act

6 vařit (mít bod varu) boil

7 čistit clean

8 dělat do

9 jíst eat

10 najít find

11 hádat guess

12 play hrát si

13 imidž image

14 skákat jump

15 slide klouzat

16 učit se learn

17 dělat, vyrábět make

18 potřebovat need

19 otevřít open

20 crawl plazit se

21 kvákat quack

22 číst read

23 spát sleep

24 otočit turn

25 užívat, používat use

26 welcome vítat

27 umývat wash

28 iks X = /eks/

29 ty jsi you‘re

30 přiblížit, oddálit zoom in/out

31 přidat add

32 chodit walk

33 Všechny obrázky čerpány: http://office.microsoft.com/


Stáhnout ppt " Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – žluté x zelené  Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající."

Podobné prezentace


Reklamy Google