Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David. OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David. OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou."— Transkript prezentace:

1 S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David

2 OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou zátěž. možnost nastavit, aby se to uživatele zeptalo na nějakou upřesňující informaci, např. číslo místnosti.

3 O PTIM A CCESS OptimAccess představuje nástroj nové generace, který řeší správu informačního systému organizace. Svými výkonnými funkcemi a výstupy není pouze každodenním pomocníkem pracovníků správy výpočetní techniky, ale také užitečným nástrojem vedení organizace, při plánování strategie rozvoje a vlastního provozu informačního systému. Management organizace ocení zejména možnosti generování celé řady reportů týkajících se evidence softwarového a hardwarového vybavení.

4 A UDIT P RO Výraznou předností AuditPro7 je jeho vnitřní inteligence. Unikátní řídící panel aplikace dovoluje na jednom místě sledovat všechny důležité události na síti, analyzovat je v jejich kontextu a následně i navrhovat odpovídající kroky pro jejich řešení. Vše zcela automatizovaně a intuitivně.

5 AW C AESAR 7 Kvalitní scanování a analýza SW - proto ji používá Policie ČR při SW kontrolách. Operativnost a kvalita evidence - funguje i pro více než 25 000 Pc v jedné evidenci. Automatická aktualizace dat prostřednictvím internetu - šetří čas odpovědných informatiků. Komplexní řešení hlídání licencí - sledování různých typů licencí. Automatické přelicencování downgrade a Update programů …

6 S PRÁVCE IT Pro přesnou evidenci je v programu vytvořen propracovaný systém, ve kterém lze evidovat všechny typy licencí (OEM, Upgrade, Downgrade, Maintenance), jejich časové nebo jiné omezení (na počítače, na uživatele, na server apod.). Program umožňuje také zobrazit celkovou bilanci využití licencí. Významným přínosem v evidenci počítačů je automatické zjištění hardwarové konfigurace počítače. U některých typů komponent lze zjistit kromě názvu i výrobní číslo, výrobce a další podrobné údaje. Pro úplnost evidence lze tyto nascanované údaje ručně doplnit o další údaje jako je inventární číslo, odpovědná osoba, ekonomické nebo vlastní údaje. Program sleduje podrobně veškerou historii a změny proti poslednímu stavu.

7


Stáhnout ppt "S OFTWARE PRO AUDIT PC Dostál David. OCS I NVENTORY Software pro automatický asset management pro PC a k němu připojené zařízení. Dimenzované na velkou."

Podobné prezentace


Reklamy Google