Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zdravíme všechny, co hrdě nosí barvy OS KOVO  Jsme rádi, že společně půjdeme projevit svůj nesouhlas s vládou, kterou si většina zvolila.  Fakt nesouhlasíme.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zdravíme všechny, co hrdě nosí barvy OS KOVO  Jsme rádi, že společně půjdeme projevit svůj nesouhlas s vládou, kterou si většina zvolila.  Fakt nesouhlasíme."— Transkript prezentace:

1

2 Zdravíme všechny, co hrdě nosí barvy OS KOVO  Jsme rádi, že společně půjdeme projevit svůj nesouhlas s vládou, kterou si většina zvolila.  Fakt nesouhlasíme s tím, aby naše děti pracovaly i v 70ti letech, místo toho, aby v klidu odpočívaly, jedno kde.  Fakt stačí, že se dnes přechází nachlazení, není třeba pracovat se zlomenou rukou, protože v budoucnosti bude fixace placený nadstandard.  Fakt je dobré prožít třetinu života strávenou v zaměstnání v pohodě a ne ve strachu.  Fakt je, že se možná koalice sežere navzájem.  Fakt je, že tmelivem je touha po moci a peníze.

3 FAKT JE, ŽE KDYŽ BUDEME KECAT V HOSPODĚ A NA SCHŮZI, TAK SE JENOM A JENOM VYKECÁME!!!

4 POKUD SE DÁ NĚCO ZMĚNIT, TAK MASOU LIDÍ NA VÁCLAVÁKU!!! Tedy, pokud Ti současný a hlavně budoucí stav věcí nevyhovuje!? MY jdeme 21. 05. 2011 na Václavák.

5 … MY, to jsou tito účastníci?! 1x ze ZO OS KOVO: Groz-Beckert, Slévárna ČB, Robert Bosch ČB a RP ČB 1-2x ze ZO OS KOVO ČZ Strakonice ze ZO OS KOVO Tesla Ml. Vožice, Kovosvit S. Ústí, Jihostroj Velešín, ČIDOZZ, Sfinx Několik účastníků mimo OS KOVO…

6 TAK SE PROBERME, NENÍ NIKDO, KDO DÁ ZA NÁS VĚCI DO POHYBU!!!

7 Vážená odborářko, vážený odboráři, chovej se normálně, když už jsi si tuto demonstraci odsouhlasil a zaplatíš si ji. Požadavky na dopravu a počty účastníků prosím nahlaste na RP ČB, ať dáme dohromady dopravu. Regionální pracoviště ČB tel: 386 359 704 e-mail: oskovocb@cmkos.cz Z RP OS KOVO Č. Budějovice zdraví Tonda Hraše PS: Úsměv na mé tváři se stává jasnějším s přibývajícími počty účastníků. A úsměv mám krásný, říkají ti, co ho kdy zahlédli. Tak díky, že to bude i díky Tobě.


Stáhnout ppt "Zdravíme všechny, co hrdě nosí barvy OS KOVO  Jsme rádi, že společně půjdeme projevit svůj nesouhlas s vládou, kterou si většina zvolila.  Fakt nesouhlasíme."

Podobné prezentace


Reklamy Google