Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZALOŽENÍ TJ/SK Brigita Stloukalová. Nastudujte si sami: Šimková, E. Základy managementu a marketingu pro neziskové organizace. Kap. 5. Manažer v organizaci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZALOŽENÍ TJ/SK Brigita Stloukalová. Nastudujte si sami: Šimková, E. Základy managementu a marketingu pro neziskové organizace. Kap. 5. Manažer v organizaci."— Transkript prezentace:

1 ZALOŽENÍ TJ/SK Brigita Stloukalová

2 Nastudujte si sami: Šimková, E. Základy managementu a marketingu pro neziskové organizace. Kap. 5. Manažer v organizaci. Str. 51-58.

3 I. Akciová společnost Valná hromada Dozorčí rada Představenstvo Vrcholový management

4 II. Společnost s ručením omezeným Valná hromada Jednatelé Dozorčí rada

5 III. Občanské sdružení Valná hromada Výbor klubu Prezident/předseda klubu Dozorčí rada/revizní komise

6 Občanské sdružení podle zákona 83/90 Sb. o sdružování občanů základním dokumentem jsou STANOVY

7 Schéma stanov I.Název, sídlo, působnost a charakter organizace II.Cíle III.Organizace I.Členství ve sdružení II.Orgány sdružení III.Valná hromada IV.Předseda V.Kontrolní orgány IV.Zásady hospodaření V.Závěrečná ustanovení

8 ÚKOL a)definujte vizi svojí „fiktivní“ organizace b)vymezte její poslání c)udělejte SWOT analýzu své organizace a)sepište stanovy


Stáhnout ppt "ZALOŽENÍ TJ/SK Brigita Stloukalová. Nastudujte si sami: Šimková, E. Základy managementu a marketingu pro neziskové organizace. Kap. 5. Manažer v organizaci."

Podobné prezentace


Reklamy Google