Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MULTIKULTURA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH (posílení studentských znalostí, dovedností a kompetencí pro přímou práci s minoritami) „Bylo podpořeno Ministerstvem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MULTIKULTURA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH (posílení studentských znalostí, dovedností a kompetencí pro přímou práci s minoritami) „Bylo podpořeno Ministerstvem."— Transkript prezentace:

1 MULTIKULTURA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH (posílení studentských znalostí, dovedností a kompetencí pro přímou práci s minoritami) „Bylo podpořeno Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy v rámci dotačního programu Podpora vzdělávání v jazycích národnostních menšin a multikulturní výchovy v roce 2012“.

2 Podpora jazykových kompetencí Romský jazyk - výuka navazuje na rozvrh, aktuální informace jsou na sdíleném třídním mailu (úvodní info Mgr. H. Syslová, dále dle skupin). Ruský jazyk - výuka navazuje na rozvrh, aktuální informace jsou na sdíleném třídním mailu (úvodní info Mgr. L. Friedrich, dále dle skupin) Anglický jazyk - výuka navazuje na rozvrh, aktuální informace jsou na sdíleném třídním mailu (úvodní info Mgr. M. Ježdíková, dále dle skupin). Německý jazyk - výuka navazuje na rozvrh, aktuální informace jsou na sdíleném třídním mailu (úvodní info Mgr. L. Schwarzová). Český jazyk - výuka navazuje na rozvrh, aktuální informace jsou na sdíleném třídním mailu (úvodní info Mgr. Krajáková).

3 Multikulturní výchova Základy romistiky, Multikulturní výchova, Národnostní menšiny – zápis do skupin a aktuální rozvrh v hlavní budově školy (nástěnka u sekretariátu). Bližší info u vyučujících dle skupin (změny rozvrhu, požadavky a aktuální informace). Návštěva Domu národnostních menšin – informace a pedagogický dozor zajišťuje vždy třídní učitel/učitelka (nutné předem domluvit se zástupcem pro SOŠ – Mgr. A. Beran pro úpravu rozvrhu a návrat do výuky).

4 Sdílení příkladů dobré praxe 4 pracovní skupiny Problematika neslyšících – Mgr. Kleisnerová Výuka projektových zkušeností (denní/ dálkové studium) – Mgr. Schmidová Rodinné příběhy (projektové dny) – Mgr. Rollová Po zapsání do skupiny obdržíte informace od vyučující (na prvním setkání pracovní skupiny). Rozpis a úvodní termíny na nástěnce – hlavní budova, u sekretariátu.

5 Kariérní a personální poradenství Mgr. Z. Nováková – termíny dle rozpisu na nástěnce – školní budova 1. patro, individuální termíny – nutné se předem domluvit ( určeno zejména pro dálkovou formu studia). JUDr. Z. Gailová – po konzultačních hodinách, individuální termíny po předchozí telefonické dohodě, kontakt přes sekretariát školy (určeno zejména pro dálkovou formu studia).

6 Přednáška k národnostním menšinám

7 Skupinová práce studentů Vysídlení vesnic na Rokycansku

8

9 Hrajeme si s češtinou

10 Literární práce studentů

11 D ě k u j e m e


Stáhnout ppt "MULTIKULTURA V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH (posílení studentských znalostí, dovedností a kompetencí pro přímou práci s minoritami) „Bylo podpořeno Ministerstvem."

Podobné prezentace


Reklamy Google