Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KontaktKdeFotogalerie jsme UbytováníCo nabízímeExtraCeny a další info.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KontaktKdeFotogalerie jsme UbytováníCo nabízímeExtraCeny a další info."— Transkript prezentace:

1 KontaktKdeFotogalerie jsme UbytováníCo nabízímeExtraCeny a další info

2 Co nabízíme Privátní penzion s přátelskou domácí atmosférou jihočeské vesnice ve wellness stylu Náš penzion se nachází v atraktivní lokalitě, kde kouzelnou jihočeskou přírodu máte na dosah ruky. Rybníky, bohaté lesy a pamětihodnosti v blízkém i vzdálenějším okolí vám pobyt zde zpříjemní. Místo je ideální pro cykloturistiku i pěší túry. Samozřejmě dovolená se dá prožít i dokonalou relaxací a věnovat se duševnímu odpočinku a příjemným tělesným aktivitám. Pro tuto kombinace je náš penzion naprosto ideálním místem, kde nebudete ničím a nikým rušeni, pokud si to budete přát, můžete provozovat naturismus. Náš penzion je příjemná wellness zóna, kde jeho atraktivitu doplňuje parní finská sauna s aromaterapií se třemi pohodlnými saunovými lůžky a odpočinkovou saunovací místností. Velký vnitřní bazén s bezchlorově upravovanou vodou na principu ultrafialového záření a masážními tryskami jako příjemný doplněk vlastní relaxace. Vyhřívaný bazén je po celý rok k dispozici a vstup do bazénu je atraktivně propojen s vaší obývací zónou. Hloubka bazénu je 1.60 m a jeho velikost 8 x 4 m zaručuje příjemný plavecký požitek. V létě je příjemná možnost využít plavecký bazén venkovní 8 x 4 m s protiproudem, který je propojen s velkým whirlpoolem o průměru 3m. Bazén i whirlpool jsou vybaveny solárním ohřevem. Na opalovací terase u bazénu jsou k dispozici pohodlná opalovací lehátka a slunečníky. Před sluncem se máte možnost schovat pod prostornou pergolou. Bazén je umístěn ve vnitřní okrasné zahradě domu a objekt disponuje příjemným soukromím uzavřeného dvoru. Termín WELLNESS vychází z anglického spojení well-being, tzn. cítit se dobře, být v souladu sám se sebou, pěstovat kulturu těla, ducha a mysli. Cílem wellness je pomoci lidem, aby v dnešním moderním světě našli cestu ke kvalitnímu a plnohodnotnému životu. V první řadě tak, aby se cítili dobře a dále tak, aby co nejvíce zabránili procesu stárnutí. Nikdo z nás se mu nevyhne, ale co je důležité, nemusíme jej na sobě pociťovat a nemusí být na nás vidět. Sport a pohyb, regenerace, relaxace, odpovědnost za své zdraví, rovnováha mezi prací a životem, zájem uchopit život do vlastních rukou a vědět, co je pro mne nejlepší - to vše je součástí wellness.

3 Ubytování v našem wellness penzionu Ubytování Pro ubytované hosty je k dispozici samostatné křídlo domu s vlastním vchodem a pohodlnými a moderními apartmenty s koupelnami a sociálním zařízením. Apartment č. 1 má sprchu řešenu jako masážní studio a apartment č. 2 má prostornou vanu, která je vkusně začleněna do interiéru pokoje. Každý apartment sestává ze vstupní chodby a jedné místnosti s dvojlůžkem, moderním funkčním nábytkem a příjemný ráz místnosti dodává obložení stropů světlým dřevem a vytápění řešené podlahou. Velká společenská hala (cca 50 m2, otevřená do štítu domu) s prostorově otevřeným interiérovým krbem, jídelním koutem a moderně vybavenou kuchyní umožňuje dokonalý vlastní servis, pokud se hosté rozhodnou stravovat se sami. Zabudovaná chladnička, mrazák, myčka na nádobí, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, stolní gril, opékač topinek k dispozici. Po dohodě je možnost stravování domluvit s majiteli penzionu. Před vstupem do bazénu ze společenské místnosti je prostor pro odpočinková lůžka, která je možno využít též pro pohodlné spaní. Menší jednolůžkový pokoj je k dispozici v přízemí vedle sauny, s protilehlým sociálním zařízením. Hosté mají k dispozici vlastní prádelnu s automatickou pračkou. Interiér je architektonickým pojetím velmi variabilní a je schopen vyhovět požadavkům na míru vašim přáním a poskytuje dostatek komfortu pro pohodlnou dovolenou i té nejnáročnější klientele.

4 Fotogalerie

5 Penzion Dolce Vita Vám nabízí příjemnou relaxaci a domácí pohodu Ceny a další informace Grilování pod pergolou v letní kuchyni a posezení u venkovního otevřeného krbu. Samozřejmostí je parkování v uzavřeném dvoře. Venkovní pingpongový stůl, petanque, jízdní kola či jiné sportovní vyžití k dispozici. Je toho víc, než se vejde do jedné malé prezentace a zbývá ještě mnoho, co vás může překvapit. Zbývá jen dodat, že bez ohledu na počasí si Vás jižní Čechy dokáží získat a my vám pod střechou našeho domu k tomu vytvoříme příjemné podmínky. Přijměte naše pozvání Toužíte po vůni přírody, domácí kuchyni a relaxace na čerstvém vzduchu v příjemném prostředí venkova? Vezměte u nás za kliku. Dům má kapacitu 5 až 7 lidí. Cena za objekt / den = 2.000 Kč po celý rok. Vše, co náš penzion nabízí je k použití neomezeně a samozřejmě bez poplatku. Snídaně či polopenzi je možno domluvit s majitelkou Ať se vám u nás líbí! Neslibujeme modré z nebe, ale pokud vyjde počasí, budete ho mít s příjemnou zábavou nad hlavou. K tomu zdravé čerstvé povětří a budete-li si přát i opravdovou nefalšovanou domácí kuchyni s bylinkami z naší zahrady, plody z ovocného sadu, čerstvá vejce ze dvorku, nebudete mít pocit, že vaše přání jsou nesplnitelná. Romantika navíc, která rozhodně stojí za zkoušku. Na shledání se těší Ti, kteří vám vykouzlí slíbenou pohodu, tj. majitelé Ing. Eduard Erb & Šárka Škachová.

6 Kde jsme Penzion Dolce Vita Záhoří č. 20 378 21 Kardašova Řečice Záhoří

7 Kontakty Penzion Dolce Vita Záhoří č. 20 378 21 Kardašova Řečice +420 384 383 331 +420 777 818283 skachova@odvlhcovani.cz wellness naturist

8 Extra Autorský blog Dolce Vitazde Sem napiš pár slov o tvém blogu a o tom, že je jeden z nejčtenějších v ČR atd.


Stáhnout ppt "KontaktKdeFotogalerie jsme UbytováníCo nabízímeExtraCeny a další info."

Podobné prezentace


Reklamy Google