Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kdo je velitelem? Co vyrábí? Jaká má pravidla? kde má sídlo? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kdo je velitelem? Co vyrábí? Jaká má pravidla? kde má sídlo? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®"— Transkript prezentace:

1

2 Kdo je velitelem? Co vyrábí? Jaká má pravidla? kde má sídlo? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®

3 Firma Hard Truck 18 Wheels of Steel vyrábí operační systémy, zbraně, bunkry, štíty, programy na počítač atd. Programy které budeme vytvářet jsou: hry, textové editory, přehrávače a tak různě.

4 Firma má své zákony a pravidla které se musí dodržovat. Mezi hlavní patří: Poslouchat velitele Neubližovat zvířatům Neodhazovat odpadky v přírodě (za porušení těchto zákonů je přímá výpověď) Vedlejších zákonů je víc a zde jsou ty s největší sazbou: Nadávání firmě, vymýšlení parodií na hymnu, firmu atd. (za porušení těchto zákonů je cenová sazba)

5 Black bar má sídlo ve :Strmilov 222 378 53 malá chata pokud najdete Black bar prázdný je po pracovní době a můžete nás kontaktovat jedině na e-mail:emmatej@ seznam.cz.

6 Firma má svojí vlastní hru. Má své občanské průkazy karty vstupu. Kreditní karty na výběr peněz nebo placení pokut (kartu může používat i člověk nezaměstnaný v naší firmě. Firma má dvě části: Caibrday Systems Comporeisen ® (systémová část firmy) Black Bar ® (občerstvení, jídlo, sídlo chata…) Firmu si můžete založit i vy! Bližší informace u velitele.

7 Vyrábí software pro osobní i firemní počítače. Vyrábí luky, šípy, staví bunkry, a dělá další zbraně a materiály. Nejdůležitější část firmy. Výroba kreditních karet, občanek, a dalších důvěrných průkazu. Bezpečnostní zařízení (alarmy, kódovací zařízení, automaty). Další softwarové a technické práce. Současný velitel této části: Radek Licehamr

8 Zajišťuje občerstvení pro zaměstnance. Poskytuje nocleh, jídlo, terasu. Poskytuje práci nezaměstnaným Vytváří párty, diskotéky, atd… Současný velitel Black Baru je Matěj Emmer

9


Stáhnout ppt "Kdo je velitelem? Co vyrábí? Jaká má pravidla? kde má sídlo? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®"

Podobné prezentace


Reklamy Google