Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

TUTORIÁL UHERSKÉ HRADIŠTE TERMÍN: 25.11. 20004 TERMÍN: 25.11. 200041 Zhodnocení úkolů Zhodnocení úkolů Úprava textu do distanční podoby Úprava textu do.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "TUTORIÁL UHERSKÉ HRADIŠTE TERMÍN: 25.11. 20004 TERMÍN: 25.11. 200041 Zhodnocení úkolů Zhodnocení úkolů Úprava textu do distanční podoby Úprava textu do."— Transkript prezentace:

1 TUTORIÁL UHERSKÉ HRADIŠTE TERMÍN: 25.11. 20004 TERMÍN: 25.11. 200041 Zhodnocení úkolů Zhodnocení úkolů Úprava textu do distanční podoby Úprava textu do distanční podoby Komunikace, spolupráce autora textu a metodika distančního textu Komunikace, spolupráce autora textu a metodika distančního textu Distanční texty a možnosti úprav Distanční texty a možnosti úprav Tzv. Případová studie Tzv. Případová studie2 Multimediální opory Multimediální opory

2 1Zhodnocení úkolů studijní skupiny 1. Pavel Bachmann 2. Libuše Bažantová 3. Bruno Ježek 4. Jaroslav Kacetl 5. Martina Kadavová 6. Marcela Mastíková 7. Vladimír Vaňek

3 Úprava textu do distanční podoby 1. Distanční zpracování 2. Nedistanční zpracování Ukázka! Ukázka!

4 Komunikace a spolupráce autora a metodika distančních textů Práva autora textu Práva autora textu Práva metodika k úpravě textu Práva metodika k úpravě textu Zákon: Právo autorské a právo s ním související Zákon: Právo autorské a právo s ním související Ukázka zákona! Ukázka formuláře k recenzi!

5 Distanční texty a možnosti úprav 1. Autor – 2. Metodik – 3. Technik Hlavní a popisný sloupec Řešení autora Řešení autora E. Souralové – označení slov, textu, které přijdou do popisného sloupce modrou barvou E. Souralové – označení slov, textu, které přijdou do popisného sloupce modrou barvou Vlastní doporučení Vlastní doporučení Ukázka distančního textu! Hlavní a popisný sloupec Řešení autorů Halušková a Kollár Řešení autorů Halušková a Kollár Řešení autorů Huba a Orbánová Řešení autorů Huba a Orbánová Ukázka distančního textu!

6 Tzv. Případová studie C í l e m případové studie je zhodnocení daného textu, zvážení možného rizika následků,vypracování alternativního řešení k danému textu. V našem případě se pokusíme zhodnotit následující body: Průvodce studiem Průvodce studiem Kontrolní otázky a úkoly Kontrolní otázky a úkoly Zvláštní pozornost zaměříme na tzv. Pojmové mapy a FOG Index. Zvláštní pozornost zaměříme na tzv. Pojmové mapy a FOG Index. Práce s tištěnými přílohami! Práce s tištěnými přílohami!

7 Multimediální opory Multimediální opory Elektronická publikace Elektronická publikace = hypertextová verze skript v elektronické podobě Ukázka publikace! Multimediální publikace Multimediální publikace = Výukový materiál, tato verze má jinou grafickou podobu s celou řadou výhod Ukázka publikace! 2

8 Děkuji za pozornost! Centrum distančního vzdělávání Biskupské náměstí 1 771 11 Olomouc www.cdiv.upol.cz Mgr. Simona F e i t o v á Metodik distančního vzdělávání


Stáhnout ppt "TUTORIÁL UHERSKÉ HRADIŠTE TERMÍN: 25.11. 20004 TERMÍN: 25.11. 200041 Zhodnocení úkolů Zhodnocení úkolů Úprava textu do distanční podoby Úprava textu do."

Podobné prezentace


Reklamy Google