Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vzhled - více možnostíMéně reklamy Ochrana proti deviantům, zabezpečení Upravit podmínky chatů a diskusíPřehlednostZjednodušit vyhledáváníKapacita a formát.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vzhled - více možnostíMéně reklamy Ochrana proti deviantům, zabezpečení Upravit podmínky chatů a diskusíPřehlednostZjednodušit vyhledáváníKapacita a formát."— Transkript prezentace:

1 Vzhled - více možnostíMéně reklamy Ochrana proti deviantům, zabezpečení Upravit podmínky chatů a diskusíPřehlednostZjednodušit vyhledáváníKapacita a formát vkládaných souborů Upravit podmínky hodnocení ostatních Více možností práce s fotografiemiJiné (viz. příspěvky) Možnosti vylepšení služby I Počet % nic konkrétního mě nenapadá 39479,4 Je něco konkrétního, co byste na službě Lidé.cz změnil(a)? Napište prosím co konkrétně a jak byste změnil(a). Pětina uživatelů služby Lidé.cz navrhla nějaký podnět k vylepšení serveru. Nejčastěji si žádali více možností pro výběr vzhledu vlastního profilu a méně reklam na stránkách. Častá je také žádost o zamezení vstupu deviantům, s čímž souvisí také některé výzvy k úpravě podmínek pro chatování a vstup do diskusí. Zde lidé žádají jak zpřísnění, tak povolení podmínek komunikace na serveru (více v příspěvcích níže). Formálními aspekty, na které dotázaní upozorňují, jsou také přehlednost stránek a zejména obtíže při pokusech o vyhledání konkrétních lidí nebo konkrétní místnosti. Část příspěvků se týkala možností práce s uloženými soubory – dotázaní by uvítali možnost vkládat více typů souborů s vyšší kapacitou. U fotografií by ocenili možnost vytváření alb a hodnocení jednotlivých fotografií. Celkově ale lidé nesouhlasí s tím, aby jejich fotografie a profily mohli hodnotit lidé, kteří sami na svých profilech fotky nemají. Změnil(a) bych:

2 aby přátele nemohli vidět že jsem na chatu aby se dal změnit nick aby se nemohl opravdu nikdo dostat do soukromé schránky a měnit hesla aby se vzkazy mohly přeposílat více bezpečnostních prvků pro děti a mladistvé přidat cizojazyčný chat do profilu přidat více o sexu, třeba praktiky, vyholenost těla a tak filtry seznamky např. kuřáci, nekuřáci, vyhledávání dle kritérií chat je nepřehledný k soukromí uživatele by přispělo, kdyby se u mého profilu nezobrazovalo, kdy jsem se naposledy přihlásila. komunikaci více přiblížit formě ICQ kontrolu pravopisu některých lidí, ToHlE PsAnÍ DrÁsÁ NeRvY kriteria pro zalogování - může tam být kdokoliv pod jakým koliv jmenem a ani se neověří pravost lepší propojení mezi lide.cz a seznam.cz mě vadí ten gang citronku, co některým bezdůvodně kazí hodnocení a sami tam fotky nemají, špatné hodnocení ano pokud se mi někdo nelíbí, ale když je to opakované tak by se to mělo nějak vyřešit možnost vkládání obrázků do diskuzí možnost vložit hudbu možnost vyhledávání uživatelů podle parametrů, např. vzdělání Možnosti vylepšení služby II Další konkrétní návrhy: Je něco konkrétního, co byste na službě Lidé.cz změnil(a)? Napište prosím co konkrétně a jak byste změnil(a).

3 možnost vytváření alba na fotky možnost založit chat jenom s přáteli možnost pouštění filmů online mrzí mne že si nemohu dát na profil vlastní skin pomocí html kódu, jak je to možné na jiných komunitních serverech např. myspace, vampirefreaks.com na seznamce uvést konkrétní města, ne pouze města okresní chce to něco nového někdy nejde psát a odesílat na sklo nelíbí se mi, že v určitých místnostech chatu nejsou přísnější podmínky, aby se vulgarity nepouštěly na net, na to jsou originální místnosti, tak proč je dovoleno vulgarizmy používat i v jiných místnostech? nesmazávat diskuzi když je dlouho nepoužívaná omezit přístup lidí, kteří hledají sex a otravují ostatní pokud chci vyhledat někoho konkrétního a neznám jeho přesný nick, tak jej nenajdu - chtělo by to nabídku s podobnými názvy uživatelů s názvem, který jsem zadala do řádku povinnost vyplnit více údajů pravidla chatu a hodin na chatování, někdy se nenačítají vůbec a často to píše, že se to opravuje a "služba nedostupná" propojenost se Spolužáci.cz při prohlížení profilu jiného uživatele bych přidal tlačítko ano nebo ne, jestli chceme, aby videli, že jsme na ně koukali. Když nyní nechceme, aby to věděli, musíme se odhlašovat přidat mapy s ukázkou odkud uživatel je přidat videochat Možnosti vylepšení služby III Další konkrétní návrhy: Je něco konkrétního, co byste na službě Lidé.cz změnil(a)? Napište prosím co konkrétně a jak byste změnil(a).

4 rychlejší optimalizace seřadit uživatele podle abecedy schvalování smajlíků, zatím mi nebyl schválen ani jeden sms bránu na smajlíky, asi jako spousta mých kamarádů, kteří si nemohou objednat nové snížit přílišné omezování a určování chování v místnostech a omezení věkem, počtem nachatovaných hodin apod. sprosťáky a urážeče vyhodit podle hesla třikrát a dost udělala bych web místnost upozornění na nahrávání zvuků a jiných souborů umístěných uživatelem do profilu, které se nahrávají do mého počítače v profilech v kategorii závislosti jde zaškrtnou "dobré jídlo", ale měla by tam být možnost za to do závorky napsat jaké velmi mi vadí jednotvárnost údajů v profilech (zájmy, vlastnosti, koníčky atd.), neměl by být předepsaný mustr, ale možnost napsat si tam vše dle svého více erotiky více správců chatu vložil bych do profilu pole s názvem: "Můj web", ovšem povolil bych přechod na stránku jen po ohlášení že opouštím lide.cz a přecházím na jinou stránku vyhledávání podle části přezdívky Možnosti vylepšení služby IV Další konkrétní návrhy: Je něco konkrétního, co byste na službě Lidé.cz změnil(a)? Napište prosím co konkrétně a jak byste změnil(a).


Stáhnout ppt "Vzhled - více možnostíMéně reklamy Ochrana proti deviantům, zabezpečení Upravit podmínky chatů a diskusíPřehlednostZjednodušit vyhledáváníKapacita a formát."

Podobné prezentace


Reklamy Google