Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU"— Transkript prezentace:

1 VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU

2 KOZOROH Má jediný cíl.Pevné odhodlání ukořistit toho pravého muže,na kterého by mohla být pyšná a který se stane dobrým otcem. Bude budovat kariéru,ale mnohem spokojenější bude v pozici manželky muže s dobrým postavením.Ztrácet čas vášnivými objetími,zatímco budoucnost vypadá nejistě, není její hobby.O tom ostatně svědčí i životní příběh Johanky z Arku,typické představitelky znamení Kozoroha.

3 RYBY Ryba zřídka zkouší zastínit svého muže,nechá si přivolat taxi,vyslechne jeho povídání o tom , jak je báječný.Jediné,co tato žena chce je, aby ji muž chránil a opatroval.Má ženské kouzlo a muže přitahuje.Ve znamení Ryb se narodila Elizabeth Taylorová.

4 VODNÁŘ Vodnářka má v lásce dánu věrnost, k životu potřebuje volnost pro své zájmy a přátele.Penězům nepřikládá důležitost,je půvabná,chytrá a neobyčejně přizpůsobivá všem společenským vrstvám.Nebývá žárlivá,na to jí nezbývá čas. Se svým bývalým druhem klidně zůstane v přátelském vztahu.

5 BERAN Žena tohoto znamení se dokáže obejít bez muže snadněji než kterákoli jiná.Požaduje absolutní volnost před sňatkem i po něm.Nepočítejte,že se z ní stane domácí tvor,který bude štěstím bez sebe u domácího krbu. Tyto ženy bývají ve svém povolání velmi úspěšné a zřejmě budou mít i dost zájmů.Přesto v domácnosti udělají vše,co bude potřeba.Rozhodně není sobecká. Se svým přítelem se chce dělit o všechno,od bankovního konta přez své přátele až po své sny. I když od muže hodně vyžaduje,vrátí dvakrát tolik.Je neskonale štědrá,pokut jde o čas, sympatie,majetek i peníze.Musí být na muže hrdá,aby ho dokázala milovat. Nedokáže žít bez milostného prožitku, touží po trvalé lásce a není jejím zvykem mít více milenců.Žena Beran je vůči sukničkářům a playboyům imunní, ale zoufale ji přitahují idealisté, je nesmírně žárlivá.

6 BÝK Žena ve znamení Býka je velká žena
BÝK Žena ve znamení Býka je velká žena.V mnoha směrech je kombinací většiny ryzích vlastností,které každý muž hledá a zřídkakdy najde.Dokáže zvládnout každou krizovou situaci,která se jí postaví do cesty.Není příliš žárlivá.Stojí pevně nohama na zemi,je to životní praktik.Má přirozenou snahu brát lidi takové,jací jsou a to mnozí muži oceňují.Bude od muže očekávat,že jí oplatí její slepou loajálnost.Muž,který se ožení s ženou Býkem,si nevezme uplakánka ani zlatokopku.Bude od něho očekávat že se o ni postará a sama přispěje svým dílem.

7 BLÍŽENCI Muž,který se ožení s ženou ve znamení Blížence, si zajistí nejméně dvě rozdílné ženy.Tato žena si nenechává obvykle zmatek způsobený vlastní složitou povahou pro sebe.Je vtipná a inteligentní společnice a velká milovnice. Žádná jiná žena nemůže okouzlit vynalézavějšími způsoby milování a takovým půvabem.Je to skvělá kamarádka a dokáže zachovat ženskost.Žena Blíženec bude upřímně věřít,že miluje,ale přesto ji budou přitahovat i jiní muži.Pokut není stále se svou láskou,dokáže na ni zapomenout rychleji než jakákoli žena jiného znamení.Blíženkyně je rozmazlená.Typickou představitelkou byla Merilyn Monro.

8 RAK Žena narozená v Raku má obrovskou představivost,je velmi skromná a spořivá,peníze jsou oblíbeným tématem její konverzace.Když se žena Rak zamiluje,dává to najevo dvěma způsoby.Při tom prvním je jemná,skromná,stydlivá a při tom druhém je poněkud otravná.Záleží jí na harmonickém vztahu k matce a vyžaduje dobrý vztah i od partnera,nesnáší vtipy o tchyních.Ženy narozené v Raku mají ke sporáku velmi kladný vztah,její nejoblíbenější místností bude kuchyň.O muže bude pečovat.Není ani moc žárlivá,spíš má vlastnické sklony.Je schopna přinášet oběť pro ty, které miluje.Ve znamení raka se narodila Gina Lollobrigita.

9 LEV Příroda obdařila Lvici takovým temperamentem, chytrostí,půvabem
LEV Příroda obdařila Lvici takovým temperamentem, chytrostí,půvabem.krásou a sex-appealem, že by stačily aspoň pro tři ženy.Ve společnosti se stává jedničkou a bude shlížet na ostatní ženy jako královna,ale s tak odzbrojující vřelostí a tak nádherným úsměvem, že to nikomu doopravdy nevadí. Muž,který čeká,že mu dívka lev bude sedět u nohou a hltat každé jeho slovo je blázen. Měl by si považovat,že mu vyjde na půl cesty vstříc a bude ochotna stát se jeho partnerkou.Nikdo z ní neudělá poslušnou hospodyňku. Dokáže ztropit bouři a být dokonale sladká.Vulgárnost ji nechává chladnou.Miluje komplimenty a lichotky,nesnesla by muže „pod pantoflem“.Bývá sportovně založená.Občas arogantní a marnivá.Jako manželka je učiněný klenot,zvláště výborná je v roli hostitelky.Bude vyznávat věrnost,pokut tak učiní muž,ale ani o minutu déle,když zjistí jeho zálety.Rozhodně se nepovažuje za slabší pohlaví.

10 PANNA Žena narozená v Panně dokáže opustit manžela kvůli milenci a tomu porodit potomky dřív,než se odhodlá ke sňatku.Vyznává skutečnou lásku. Někdy se rozhodne z nepochopitelných důvodů odhodit bezúhonnost,ale tato touha netrvá dlouho. Miluje pravdu.Je perfekcionalistka, pedant a dochvilnost. Mužovy starosti vezme na sebe a dokonce ji to dělá potěšení.Má smysl pro odpovědnost, bude z ní dobrá kuchařka, její domov bude vždy čistý a útulný.

11 VÁHY Představitelkou Vah je Brigitte Bardotová
VÁHY Představitelkou Vah je Brigitte Bardotová. Žena Váha přes všechen půvab má v sobě kus muže, nosí kalhoty s překvapující nenuceností.Její duševní procesy jsou charakteristické mužskou logikou.Váhy jsou ochotné za slušnou odměnu „vypustit duši“.Chtějí peníze, aby si mohly koupit hezké věci, nesnášejí samotu.Jednou z jejích nejcennějších vlastností je schovat svůj bystrý mozek za rafinovanou ženskost.

12 ŠTÍR V této ženě je hluboká,tajemná krása
ŠTÍR V této ženě je hluboká,tajemná krása.Je přitažlivá,hrdá a velmi sebevědomá.Jediné,čeho lituje,je že se nenarodila jako muž.Přesto je neobyčejně svůdná.Dovede zuřivě nenávidět o vášnivě milovat.V muži hledá ctižádost a odvahu.Její lásce se nevyrovná žádná,muž pro ni bude ten nejdůležitější. Typické je pro ni buď nesnášet,nebo uctívat. Tato žena nemusí být legální manželkou, aby muži poskytla oddanost a lásku. Miluje svůj domov, domácnost má pod kontrolou.

13 STŘELEC Ve Střelkyni se skrývá nezdolná optimistka, velice nezávislá
STŘELEC Ve Střelkyni se skrývá nezdolná optimistka, velice nezávislá.Bude otevřeně flirtovat, ale bez úmyslu trvalého vztahu a vyslouží si často pověst chladné a necitelné ženy.Představa manželství ji trochu děsí. Tyto ženy domácí práce nudí. A jejich vaření?Bude asi lepší zajít do restaurace. Bude ale roztomilou hostitelkou,která dokáže příjemně pobavit.


Stáhnout ppt "VĚRNOST ŽENY PODLE HOROSKOPU"

Podobné prezentace


Reklamy Google