Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Má nejoblíbenější skupina

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Má nejoblíbenější skupina"— Transkript prezentace:

1 Má nejoblíbenější skupina
SCOOTER Má nejoblíbenější skupina Tak už to vím:sami tu krásu vidíte!!!!

2 Hans Peter Geerdes Vlastní jméno: Hans Peter Geerdes
Narozen: 16.března 1966 v Leeru (SRN) Znamení zvěrokruhu: Ryba Začátky: Celebrate the Nun Výška: 188 cm Velikost obuvi: 46 Vlasy: Blond Oči: Modré Ostatní: Od 17 let si odbarvuje vlasy každý 3 neděle, trpí závratěmi, před konzerty je vždy nérvózní, od malička hraje na kytaru, od roku 1985 má vysokoškolský diplom Zájmy: Rád se kouká na filmy, hraje si se svým psem Hectorem a miluje anglická auta (vlastní Austin MiniCooper), Anglie Funkce: Frontman (či ,,kapelník") -H.P. píše texty. Nezajímá ho tolik význam slov, spíše jejich účinek. ,,Fonetika textů musí hudbu dynamicky podporovat."

3 Hendrik Standler Vlastní jméno: Hendrik Standler
Narozen: 1.ledna 1968 v Hannoveru (Německo-SRN) Znamení zvěrokruhu: Kozoroh Začátky: Cekebrate the Nun Výška: 176 cm Velikost obuvi: 43 Vlasy: Hnědé Oči : Hnědé Zájmy: Od malička hraje na klavír, prý nemá řidičák na auto, ale má rád motorky,rád čte, má doma 2 kočky Začínali s H.P. v Celebrate the nun – po rozpadu jejich kapely o sobě téměř půl roku nic nevěděli, až se jednou náhodně potkali. H..P. měl nějaké zajímavé kontakty přes svoje zaměstnání u A&R a Rick měl vlastní nahrávací studio v Hannoveru a tím vznikl nový projekt- SCOOTER.

4 Jürgen Frosch Vlastní jméno: Jürgen Frosch Narozen: 7.5.1976
Místo narození: Někde v Německu Začátky: Jako ROCKER-poté přešel k TECHNU Výška: cca 184cm Vlasy: Hnědé Oči: Hnědé Jako malý hrál na flétnu a xylofon-poté na bicí, ale protože to bylo moc hlasité, musel přejít na elektrickou kytaru. Začínal jako ROCKER, ale od sexu a drog ho nakonec odvedlo techno. Začal mixovat např. pro Kosmonovu, Sash apod. Potom byl DJ v taneční škole, ale nechtěli tam poslouchat jeho UNDERGROUND TECHNO. To mu ale nevadilo, protože nabídek přibývalo.Remixoval Techno Tubbies, Miss Thunderpussy – většina z těchto remixů se dostala i do různých tanečních hitparád. Nyní pracuje Jay jako distributor pro Discomania, kam se dostal od Siemense. Jay má vysokoškolský diplom (je elektrotechnik).

5 Bývalý člen SCOOTER - Axel Broszeit
Narozen jako: Axel Broszeit Datum narození: Místo: někde v Německu Bydliště: Hamburg Barva očí: modrá Barva vlasů: hnědá Výžka: 185 cm Znamení: beran

6 Bývalý člen SCOOTER - S'o'ren B'u'hler
Narozen jako: S'o'ren B'u'hler Datum narození: 29.zaří 1971 Bydliště: Hannover Místo narození: Feiburg i Br. Německo Barva očí: Modrá Výška: 182cm Barva vlasů: Světle hnědá Číslo boty: 43 Znamení:Váhy The Age Of Love", „Rought and tought and dangerous“, „Wicked“, „…and the beat goes on“ a „Our happy hardcore“. To jsou alba na kterých pracoval společně se Scootery (The 1´st chapter). Po 4 letech působení ve skupině odešel na solovou dráhu a byl nahrazen Axelem Coonem.

7 HISTORIE Scooter je německá techno skupina. Její styl se po celou dobu existence Scootertu vyvíjel. Po celou dobu byla hudba Scooteru velmi moderní. Skupina má tři členy. Frontman kapely H.P. Baxxter, Rick Jordana a Jaye Froga, který vystřídal v roce 2002 Axela Coona. Axel Coon v roce 1998 vystřídal Ferrise Buelera. Jako první se potkali přes inzerát H.P. a Rick Jordan a vytvořily syntetizátorovou skupinu Celebrate The Nun. Od roku 1986 do roku 1991 vydaly pět singlů a dvě alba.V roce 1993 vytvořili H.P., jeho bratranec Ferris Bueller a Rick remixový tým The Loop, který se dostal mezi nejlepší remixovací týmy v Německu. V roce 1994 vyšel první singl skupiny Scooter Valée The Larmes. Další velmi úspěšný singl byl Hyper Hyper. Třetím singlem se stala písen Move your ass!Další singly byly Let me be your valentine, Rebel Yell.Po těchto úspěšných singlech vydal Scooter album Our happy hardcore.V roce 1998 opustil Scooter Ferris Bueler a dal se na sólovou dráhu a nahradil ho skvělý DJ Axel Coon. První singl s Axelem byl How much is the fish?, který se stal hitem všech diskoték.Další album bylo No time to chill a stejný rok vyšla limitovaná série.O rok později vyšlo album …and the beats go on a Back to the heavyweight jam, které obsahovalo hity Faster harder Scooter, Fuck the millenium, Psycho a další …V roce 2000 vyšlo album Sheffield, které obsahovalo nový singl I´m your pusher a o rok později vychází album Push the beat for this Jam obsahující megahit Ramp (The logical song).

8 V roce 2002 jeli Scooteři turné Encore
V roce 2002 jeli Scooteři turné Encore. Jeden z koncertů byl i v České Republice ve Vizovicích. Po skončení turné vyšlo album Encore (Live and Direct), které obsahovalo písničky z koncertu live a bonusový song Nessaja.Stejný rok Scooteři vydávají album 24 Carat Gold, které obsahuje 24 nejlepších hitů.V roce 2003 vychází album The Stadium Techno Experience, které obsahuje hity například Weekend!, The Night a nebo Maria (I like it loud), který vyšel také jako singl, na kterém spolupracovala skupina Scotoer s Marcem Acardipanem a Dickem Rulesem. V roce 2004 Scooteři slaví 10.výročí existence a vyráží na turné We Like It Loud!  vychází nové album Mind The Gap ve třech verzích (basic, regular, de-luxe) obsahující zatím 3 singly Shake That, One (Allways Hardcore) a Suavemente  Scooter mají velký koncert v pražské Sazka areně a  na havířovském zimním stadionu.

9 ZAJÍMAVOSTI H.P. je velkým fanouškem Billyho Idola a proto předělali jeho dvě písně Rebell Yell a Eyes Withouth A Face Když si pustíte pozpátku píseň Keyser Soze, můžete slyšet frázi Use your dildo, což znamená v českém překladu použij svůj vibrátor! Jednou Rick pozvracel pronajaté letadlo, se kterým měli Scooteři letět přes středozemní moře., v momentě, kdy pil :D H.P. Baxxter a Ferris Bueller jsou bratranci H.P. je velkým fanouškem filmu Terminátor H.P. a Jay mají řidičské průkazy Největší koncert Scooterů byl v Mainzu (Německo), kam se přišlo podívat 80000 fanoušků ! Nejmenší koncert Scooterů byl v Helvetii, kde bylo pouhých 10 fanoušků ! Singl Hyper Hyper byl číslo jedna v Izraeli, kdy se prodalo 700 000 kopií! Videoklip k písni Faster Harder Scooter byl natočen v poušti v Jižní Africe Back To The Heavyweight Jam se nejprve mělo jmenovat Strawberry Sun H.P.pojmenoval singl My Radio (I like play it loud), ale jeden z bodyguardů rozuměl textu „Maria belive me I like it loud“, tak se singl jmenuje Maria (I like it loud) :)


Stáhnout ppt "Má nejoblíbenější skupina"

Podobné prezentace


Reklamy Google