Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

!Upozornění celá prezentace je i ve! !zvukovém formátu!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "!Upozornění celá prezentace je i ve! !zvukovém formátu!"— Transkript prezentace:

1

2 !Upozornění celá prezentace je i ve! !zvukovém formátu!

3 Prezentace WEB PAGES lepicek.osoba.cz

4 Úvod << >><>>> Na úvodu najdete shrnutí mých stránek, anketu o tom co byste chtěli přidat na mé stránky, počasí na tři dny do předu a odkaz na inteligentní plastelínu na který když kliknete a objednáte si inteligetní plastelínu tak dostanu 2% z prodeje což je za jednu 28Kč.

5 Fotogalerie << >><>>> Ve fotogalerii najdete vysvětlení co to je a kde to máte hledat a já vám to řeknu už tady, jakmile se dostanete na konec prezentace tak kliknete na odkaz fotogalerie a pak vlevo v menu najedete na podrubriku galerie počítač, simpsnovi a nebo shrdinové.

6 Animations << >><>>> Rubrika animations obsahuje vysvětlení co to je a jako přiložený soubor je moje vlastní animace. A v podrubrikách najdete animace psů, koček, simpsnů, myší, garfielda, koňů, kuřat a jiné.

7 Strašidelné příběhy << >><>>> Rubrika strašidelné příběhy, jak už název napovídá, má ve psané formě napsané sedm různých příběhů, které můžete vyprávět kámošům u táboráku a pak se jen kochat jak nikdo nemůže usnout kvůli strachu z vašich příběhů.

8 Napiš si SMS << >><>>> Napiš si SMS je nový super on-line program na posíláni sms ZADARMO bohužel s tím nesouhlasili všichni operátoři a tak lze posílat jen do sítě VODAFONE a EUROTEL pro ty co eurotel neznají tak je to v současnosti O2.

9 Optické iluze << >><>>> Optické iluze mají v sobě obrázky které vám tak zamotají hlavu až nebudete moci určit přesný počet či cokoliv jiného, a jako třešničku na dortu sem přidávám skvělý soubor který vás naprosto určitě zmate a připraví vás o rozum.

10 Závislosti << >><>>> Rubrika závislosti vám potvrdí že jste závislý na mobilu nebo na internetu, stačí si najít jednu větu, která souvisí s vaším reálným životem, a pokud nějakou najdete tak si dejte přestávku.

11 Ankety << >><>>> V anketách máte možnost hlasovat on-line a nikdo vás nebude odsuzovat za váš názor nestyďte se a vyrovnejte vytrvalý, napínavý souboj.

12 Vtipy << >><>>> Posloucháte od kamarádů vtipy a vy sami nemůžete na žádný přijít? Ano? Tak to navštivte rubriku vtipy a už nikdy se vám nebudou posmívat ze špatných vtipů nebo že žádný neumíte vymyslet.

13 On-line manažeři << >><>>> Nebaví vás on-line hry nebo hry na compu tak zkuste on-line manažery! Nový svět internetových her u kterých vám bude trvat než se někam dopracujete, zviditelníte a vyhrajete ale abyste se udrželi na prvním místě budete muset hrát dál a pořád se zlepšovat neváhejte a zkuste to.

14 Info o Simpsnech << >><>>> Myslíte si že víte všechno o simpsnech tak dovolte abych vás vyvedl z omylu, protože dokaď se nepodíváte na moje informace tak zdaleka všechno nevíte.

15 Videa simpsnů << >><>>> Skončil právě seriál simpsnovi a vy byste na něj koukali dál? Tak to vám přijdou vhod moje stránky, najdete tam díly seriálu The Simpsons a už nikdy se nebudete nudit a bloudit po internetu sem a tam.

16 Ice Fight << >><>>> Pro ty co se neučí angličtinu nebo jsou v ní amatéři tak překlad je ledový útok čili hokejové bitky, pro fanoušky hokeje a různé fanoušky legrace tady mám hokejové bitky které vás naučí levý a pravý hák a jak to na ledě funguje.

17 Videa << >><>>> Různé videa která vám osladí život pro veselejší typy tady mám lama team, opravdu video k popukání a pro ty vážnější karate video s názvem xiao parody.

18 Hry << >><>>> Pro ty co s internetem začínají nemají zkušenosti a neví co všechno dokáže tak tady mám hry které vás zabaví a nebudou vás nudit Střílečka: The Last Stand Oddechová: Bubble Trouble Akční: Crazy Flasher 3 Bojová: Gladiátor 1,2,3

19 Zvuky << >><>>> V téhle rubrice najdete pár písniček, které jsou jak populární tak z 50 let, ale každého zajímá něco jiného že ano? A Tak jich zde uvádím jich několik v mp3,wma a wav formátu.

20 Cheaty << >><>>> Nemůžete dohrát hru nebo vás už nebaví, s cheatama je to jiné ať už v pravěku se objeví monster track, nebo máte nesmrtelného bojovníka a nebo můžete chodit po vodě a přeskakovat mise či levely.Ať už tak nebo onak bylo by příliš nadlouho než bych je všechny napsal a tak uvádím stránku kde jsou na každou hru do počítače a jeden bezva program na cheaty který bych si hned stáhnul být vámi.

21 Češtiny do her A-Z << >><>>> Nebaví vás hry z anglickým jazykem či s pouze českými titulky tak to potřebujete moje stránky kde najdete češtiny do snad každé hry. Bohužel se mi to nevešlo na jednu stránku a tak je to rozdělený na č. do h. A-O a P-Z.

22 Savy do her A-Z << >><>>> Potřebujete savy do svých her tak neváhejte a navštivte moje stránky se savy do každé hry od a až do zet. Bohužel se mi to nevešlo na jednu stránku a tak jsou rozděleny na čtyři části.

23 Videa Hospoda << >><>>> Jste závislý na seriálu nekonečných vtipů a srandy jménem Hospoda? Ano? A že jste propásli jeden díl a vy se proto zabijete nezoufejte na mých stránkách najdete pár dílů a s trochou štěstí zrovna ten co jste propásli.

24 About me << >><>>> Rubrika About me obsahuje něco o mě kde mě najdete atd. takže až mi bude patnáct tak mi můžete udělat nabídku brigády co má něco společního s webovou grafikou a jako příspěvek sem dávám amatérskou a tuto prezentaci k stáhnutí.

25 Zde se můžete dostat do mých rubrik My Web Pages Fotogalerie Animations Strašidelné příběhy Napiš si SMS Optické Iluze Závislosti Ankety Vtipy On-line manažeři Info o simpsnech Videa simpsnů Ice Fight Zvuky Hry Videa Savy do her A-E Češtiny do her P-Z Češtiny do her A-O Cheaty About me Videa Hospoda Savy do her U-Z Savy do her N-T Savy do her F-M << >><>>>

26 THE END


Stáhnout ppt "!Upozornění celá prezentace je i ve! !zvukovém formátu!"

Podobné prezentace


Reklamy Google