Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VODA nebo COCA COLA Klikni. Univerzita ve Washingtonu dakázala, že témeř 100% osob na dietě ztrácí pocit hladu v noci, jestliže vypijí skleničku vody.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VODA nebo COCA COLA Klikni. Univerzita ve Washingtonu dakázala, že témeř 100% osob na dietě ztrácí pocit hladu v noci, jestliže vypijí skleničku vody."— Transkript prezentace:

1 VODA nebo COCA COLA Klikni

2 Univerzita ve Washingtonu dakázala, že témeř 100% osob na dietě ztrácí pocit hladu v noci, jestliže vypijí skleničku vody. Nedostatek vody je faktor č.1 způsobující únavu během dne. Předchozí studie ukazují, že 8 až 10 sklenic vody denně může značně snížit bolesti v zádech a v kloubech u 80% lidí trpících na tyto nemoci. VODA

3 2% snížení vody v těle může způsobit krátkodobě nesouvislou pamět’, nesnáze v matematice a potíže koncentrace u počítače nebo před stránkou tištěného textu. Pití 5 sklenic vody denně snižuje: rakovinu tlustého střeva o 45%, může snížit rakovinu prsou o 79% a možnost rakoviny močového měchýře o 50%. Piješ denně množstvi vody, které bys měl(a) pít?

4 Pravda

5 COCACA V mnoha amerických státech si železnični stráž bere sebou 14 litrů Coca Coly na odstraněni krve na silnicích po nehodách. Dáte-li do nádoby s Colou kost, rozpustí se do 2 dnů. Chcete-li vyleštit rezavé skvrny na chromovaném výfuku, ° namočte hliníkovou fólii v Cole a vydrhněte je. Vyčistit záchod: nalejte plechovku Coly, nechte odpočinout a potom spláchněte. Citronová kyselina odstraní skvrny na nádobí.

6 COCACO Na rozežraný materiál od neutěsněné baterie v autě nalejte plechovku Coly. Na odstranění mastných skvrn na šatstvu: nalejte plechovku Coly do pračky, dodejte prášek a šatstvo. Coca pomáha likvidovat mastné skvrny. S Cocou můžete čistit i čelní okna u auta.

7 Účinná latka Coly je kyselina fosforečná. Její PH je 2.8 a rozpustí kupř. nehet za necelé 4 dny. Kyselina fosforečná m.j. krade kostím vapník a je hlavni příčinou zvyšování osteoporózy. Před několika lety se provedl v Německu průzkum osteoporózy u 10tiletých dětí, která se objevila hlavně u před-pubertalních dětí. Výsledek: Přespříliš Coly díky nedostaku rodičovského dohledu. COC CL

8 COCACO Kamióny rozvážející Colu jsou značeny “NEBEZPEČNÝ MATERIÁL”

9 COC CO Dodavači Coly čistí motory kamionů Colou již více než 20 let. Jestě jeden detail: Lékaři a vědci považují ¨Cola light ¨ za časovanou bombu. Příčina: směs Cocy a aspartamu. Je podezření, že způsobuje Lupus a degeneraci nervového systému.

10 COC CO Nikdy nepít Colu a zároveń jíst bombóny MENTOS. Riskujete explozi žaludku kvůli chemické reakci. A na konec je doporučeno si nikdy nečistit zuby po tom, co jsme pili Colu protože snímá zubní email a to navždy.

11 INSTITUT PASTEUR Unité de Génétique Mycobactérienne 25 – 28 rue du Dr Roux 75724 Paris Cédex 15 Téléphone : +33 01 45 68 88 28 Tyto informace byly vydány:

12 * Nezapomeńte poslat tuto informaci vaším přátelům! Budou vám vděčni a jejich děti později také. TAK TEDY SKLENICI VODY NEBO COLY? KONEC Přeložila Gabriela Amsler


Stáhnout ppt "VODA nebo COCA COLA Klikni. Univerzita ve Washingtonu dakázala, že témeř 100% osob na dietě ztrácí pocit hladu v noci, jestliže vypijí skleničku vody."

Podobné prezentace


Reklamy Google