Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Instrukce: Vítejte! Pokud si přejete naučit se kreslit králíčka Ryzyho ( ohnivě zbarvený králíček na obálce knihy), teď máte příležitost! Potřeby: Stačí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Instrukce: Vítejte! Pokud si přejete naučit se kreslit králíčka Ryzyho ( ohnivě zbarvený králíček na obálce knihy), teď máte příležitost! Potřeby: Stačí."— Transkript prezentace:

1

2 Instrukce: Vítejte! Pokud si přejete naučit se kreslit králíčka Ryzyho ( ohnivě zbarvený králíček na obálce knihy), teď máte příležitost! Potřeby: Stačí kus papíru a jakákoliv psací potřeba Teď už jen přeji hodně štěstí! Vaše Kristýna Pokorná

3 1.krok-ofina Nejdřív namalujeme ofinu-vždy od ní začínám:

4 2. Krok – čumáček a chlupy Teď přikreslíme čumáček a chlupy po straně hlavy

5 3. Krok -uši Následně přimalujeme uši. Nezapomeňte oddělit druhé ucho, aby to nevypadalo, že má Ryzy dvě uši na jedné straně!

6 4. Krok - hřbet Přikreslíme hřbet. Dbáme na návaznost s hlavou a nesmíme ho udělat moc veliký (Králíci nejsou housenky), ani moc malý (Nevešly by se vám tam později tlapky)

7 5.krok-stehno Než udělám zadní tlapku, nakreslím si takový půlkruh neboli stehno. Králíček pak vypadá reálněji.

8 6. krok-zadní tlapky A teď přiděláme zadní tlapky. Zase dbáme, aby tlapka více vzadu měla oddělovací linku.

9 7.Krok – přední tlapky Namalujeme nyní přední tlapky. Dbáme zase na to samé, jako u zadních tlapek. Také domalujeme chlupy na břiše.

10 8. Krok - oko Oko můžeme namalovat jako dva půlkruhy spojené k sobě. Dovnitř potom namalujeme panenku.

11 9.krok- zbytek obličeje Následně domalujeme čumáček a tlamičku

12 10. Krok - detaily Teď už jen domalujeme čáru nad okem ( Zobrazuje náladu), ocásek a,,prsty“ na tlapkách.

13 Vybarvujeme! Pokud chcete, můžete si Ryzyho i vybarvit:

14 Shrnutí Tak, pokud jste postupovali správně, měl by vám vyjít podobný obrázek. Pro jistotu si ověřte všechny body: 1. Ofina, 2. čumáček a chlupy, 3. uši, 4. hřbet, 5. Stehno, 6. Zadní tlapky, 7. přední tlapky, 8. oko, 9. detaily A pokud se nezdařilo, nevadí, začněte znovu! Můžete to zkoušet, kolikrát chcete! Tedy vždy s úsměvem do toho!


Stáhnout ppt "Instrukce: Vítejte! Pokud si přejete naučit se kreslit králíčka Ryzyho ( ohnivě zbarvený králíček na obálce knihy), teď máte příležitost! Potřeby: Stačí."

Podobné prezentace


Reklamy Google