Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ing. Marcela Papalová Akademický senát: je samosprávný zastupitelský akademický orgán 1, a proto bych se chtěla podílet na dodržování principu jeho nezávislého.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ing. Marcela Papalová Akademický senát: je samosprávný zastupitelský akademický orgán 1, a proto bych se chtěla podílet na dodržování principu jeho nezávislého."— Transkript prezentace:

1 Ing. Marcela Papalová Akademický senát: je samosprávný zastupitelský akademický orgán 1, a proto bych se chtěla podílet na dodržování principu jeho nezávislého rozhodování schvaluje mj. vnitřní předpisy, a tak bych ráda prosazovala relevantní změny odpovídající potřebám fakulty i proměňujícího se prostředí je jediný orgán, kde spolu zasedají studenti a pedagogové, proto bych jeho prostřednictvím chtěla řešit problémy studentů i pedagogů má veřejně přístupná zasedání, přesto bych se chtěla zasadit o větší diskuzi problémů s pedagogy a studenty předcházející samotnému rozhodování AS 11 Úplné znění zákona 111/1998, Sb. [on-line] [2008-03-22] Dostupný na: http://www.msmt.cz/uploads/soubory/zakony/VKZakon_uplnezneni_552.doc http://www.msmt.cz/uploads/soubory/zakony/VKZakon_uplnezneni_552.doc Katedra managementu

2 Ing. Marcela Papalová Ing. Marcela Papalová Vedení fakulty a akademický senát mají podobný vztah jako kormidelník a háček (ten, co sedí vepředu) na kánoi : Jeden určuje směr, ten druhý mu pomáhá dojet do cíle Pokud jede výborný kormidelník, ale špatný háček, téměř se plavidlo nehne z místa Vynikající háček a neschopný kormidelník jedou od břehu ke břehu Oba mohou ohrozit stabilitu Pokud spolupracují, je to ten nejlepší příklad synergického efektu Katedra managementu

3 Marcela Papalová Pracuji na katedře managementu, specializuji se na řízení malých a středních firem, především na jejich založení, možnosti rozvoje, podpory podnikání. Participuji na předmětech Management malých a středních firem, Management A a Prevence a řízení krizí, Small Business Management.


Stáhnout ppt "Ing. Marcela Papalová Akademický senát: je samosprávný zastupitelský akademický orgán 1, a proto bych se chtěla podílet na dodržování principu jeho nezávislého."

Podobné prezentace


Reklamy Google