Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 5. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Cizí jazyk - Anglický jazyk – My day.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 5. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Cizí jazyk - Anglický jazyk – My day."— Transkript prezentace:

1 název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 5. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Cizí jazyk - Anglický jazyk – My day autor VM:Mgr. Kateřina Kostelecká období vytvoření VM:Květen – Červen 2012 anotace:Výukový materiál je určen pro žáky 5.ročníku vzdělávacího oboru Cizí jazyk, vyučovacího předmětu Anglický jazyk, tematického okruhu – My day. Formou prezentace zpracovává téma My day. Pro ověření učebního materiálu budou žáci hovořit o činnostech, které dělají v průběhu dne. VY_32_INOVACE_Aj.5.14- My day

2

3 1.table tennis 3. golf 2. ice hockey 4.football 5. volleyball 6. handball 7. tennis 8. floorball 9. basketball

4 the piano the violin the guitar the trumpet the drums the clarinet

5 You can play in a band and you can play computer games

6 fishing skating dancing for a walk swimming

7 ride a bike and ride a horse draw pictures go shopping sing or dance

8 feed a pet watch TV have a party listen to music

9 make dinner do your homework write a letter wash up

10 1. I get up at six o´clock. 2. I go to the toilet. 3. I put my jeans and T-shirt. 4. I have breakfast at quarter past six. 5. I brush my teeth and my hair.

11 6. I go to school at half pas seven. 7. I take the bus to school. 8. Lessons start at eight o´clock. 9. Today we have chemistry. 10. I have lunch at school at half past eleven.

12 11. I finish shool at one o´clock. 12. Then I go home. 13. I do my homework. 14. At three o´clock I go to the hockey lesson.

13 15. I play computer games. 16. Then I feed my parrot. 17.After that I go swimming with my Dad.

14 18. I have dinner from half past six to seven o´clock. 19. I have a shower and I brush my teeth. 22. I watch TV or I read a book. 21. In the end I go to sleep.

15 Zdroj: -Project 1: 3. vydání – Student´s book, Work Book, Tom Hutchinson, Oxford University - obrázky – Terasoft, Greenstreet, multilicenční verze, veřejný klipart, www.office.microsoft.com


Stáhnout ppt "Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 5. ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Cizí jazyk - Anglický jazyk – My day."

Podobné prezentace


Reklamy Google