Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

F INALIZACE 1. ÚKOLU 4IZ210 D. Pejčoch. P OSTUP PRÁCE Vytvoření rešerše popisující vyčerpávajícím způsobem vybraný podnik, jeho aktivity a související.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "F INALIZACE 1. ÚKOLU 4IZ210 D. Pejčoch. P OSTUP PRÁCE Vytvoření rešerše popisující vyčerpávajícím způsobem vybraný podnik, jeho aktivity a související."— Transkript prezentace:

1 F INALIZACE 1. ÚKOLU 4IZ210 D. Pejčoch

2 P OSTUP PRÁCE Vytvoření rešerše popisující vyčerpávajícím způsobem vybraný podnik, jeho aktivity a související okolní jevy Vyhledání a označení ve zpracované rešerši pomocí anotačního makra jednotlivé poznatky Naplnit pomocí aplikace ATOM vytvořenou strukturu topic mapy

3 T YPY ENTIT Osoba Organizace Věc (Produkt) Místo Událost Aktivita Pravidlo Téma (Pojem) = SWOT Zdroj

4 J AK NA TO ? X1 = uvedení názvu entity X2 = uvedení kategorie entity X5 = popis asociace entity s analyzovanou firmou Komentář: věc X1: Kotle na spalování balíků slámy X2: výrobek X5: vývoj, výroba, prodej Kotle na spalování balíků slámy


Stáhnout ppt "F INALIZACE 1. ÚKOLU 4IZ210 D. Pejčoch. P OSTUP PRÁCE Vytvoření rešerše popisující vyčerpávajícím způsobem vybraný podnik, jeho aktivity a související."

Podobné prezentace


Reklamy Google