Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Strž Dvůr Králové nad Labem, Česká republika Our school in a box Our school Naše škola To je velká krabice. This is a big box.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Strž Dvůr Králové nad Labem, Česká republika Our school in a box Our school Naše škola To je velká krabice. This is a big box."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Strž Dvůr Králové nad Labem, Česká republika Our school in a box Our school Naše škola To je velká krabice. This is a big box.

2 Naše třídy Our classrooms

3 O čem jsme přemýšleli? What did we think about? Zahrada A garden Tělocvična a gym Knihovna a library Jídelna Vzdělání education růžová barva školy a pink colour of school Sport sport Vlastivěda History and biology Záchod a toilet Přestávka a break Učitel A teacher

4 Co je typické pro naši školu? What is typical for our school? Vzdělání Education naši učitelé se věnují všem žákům bez rozdílu Teachers teach all pupils without diferences

5 Naše velká tělocvična s horolezeckou stěnou Ve škole hodně sportujeme Our big gym with a climbing wall and we do many sports

6 Květiny Flowers Je jich v naší škole hodně. Jsou rozhodně její ozdobou. There are a lot of flowers. It‘s really decorated our school. Jsou všude – na chodbách, v jídelně, ve třídách, v 2. patře je jich plné atrium. They are everywhere – in halls, in a dining room, in classes, in the 2.nd floor there is an atrium with a lot of them. O květiny se stará pan Novotný, je milý a hodný. Pokud se s ním někdo chce poradit o květinách, vždy je ochotný. Mr. Novotný takes care about them, he is kindly and wiling. If someone wants to consult with him about them, he is helpful.

7 Zahrada a květiny ve škole A garden and flowers at school

8 Počítače Computers Zlehčují nám život, ale život mohou i zhoršit pokud je na nich někdo závislý. Ve škole se díky informatice učíme s nimi manipulovat. They make our life easier, but they can even worth the life if somebody becomes to addict to them. At our school we learn thanks to computer science how to manage to them.

9 Výtah a Lift Díky němu je naše škola bezbariérová-mohou k nám i žáci s tělesným postižením. Naše škola je otevřená všem žákům Thanks to it our school is a barrierfree-we can also accept pupils with disabilities. Our school is open for all pupils.

10 Růžová škola na kopci se s Vámi loučí a přeje všem žákům hezké vzpomínky na školu, spolužáky a učitele. A pink school on the hill is saying goodbye and wish all pupils nice memories for school, schoolmates and teachers.


Stáhnout ppt "Základní škola Strž Dvůr Králové nad Labem, Česká republika Our school in a box Our school Naše škola To je velká krabice. This is a big box."

Podobné prezentace


Reklamy Google