Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Obecní vysílání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Obecní vysílání."— Transkript prezentace:

1 Obecní vysílání

2 KINO MĚNÍN Peklo s princeznou Pátek 24. dubna v 18:00 hod.
Pátek 13. března, Vstupné 46 a 49 Kč. Přístupný od 15 let. Německá letuška Vanda se po propuštění z práce a po nejistém rozchodu s milencem Davidem vydá za svou babičkou do dědiny Runina na slovensko-ukrajinské hranici. Vanda se ve vesnici sblíží s chlapáckým Mirem, mužem s temnou minulostí, a při pomoci utečencům z Tádžikistánu se zaplete s tamní převaděčskou mafií.... Psychologický milostný snímek ve slovensko-německé koprodukci. České titulky. 96 minut. KINO MĚNÍN Peklo s princeznou Pátek 24. dubna v 18:00 hod. Král Leopold a král Bedřich uzavřou svatební smlouvu, týkající se jejich malých dětí, Anety a Jeronýma. Když je princezně a princi osmnáct let, má se konat svatba. Jenže mladí o ní nechtějí ani slyšet a utečou od rodičů. Setkají se v lese, aniž se poznají, zamilují se do sebe... Tereza Voříšková a Jiří Mádl v hlavních rolích české pohádky.

3 Finanční úřad Brno –venkov oznamuje, že na OÚ Žatčany je vyložen k veřejnému nahlédnutí hromadný předpisný seznam daně z nemovitostí na rok K nahlédnutí je od 4.5. do vždy v pondělí a ve středu od 8 do 17 hod.

4 Zahradnictví Žatčany – skleník v areálu ZD Žatčany zahajuje prodej letniček. Otvírací doba Po – Pá 9 – – 17 hod. Sobota 8 – 11 hod. V pátek je otevřeno jako v pracovní den.

5 KNIHOVNA JE V PÁTEK 8. KVĚTNA ZAVŘENA

6 Květinářství Hany Zvěřinové v Újezdě u Brna bude 9. a 10
Květinářství Hany Zvěřinové v Újezdě u Brna bude 9. a 10. května k příležitosti svátku matek prodávat řezané a hrnkové květiny v prodejně Papír a hračky – Věra Leukertová, a to vždy od 8 do 12 hod. Prodejna květin byla z budovy radnice přestěhována na hlavní ulici Komenského 98 a prodej zahájí koncem května, o přesném otevření bude informovat.

7 Skládka bude otevřena v sobotu 9. května od 10 do 12 hod.

8 Prodejní výstavu, Základní organizace otnických zahrádkářů vás zve na
která se koná v prostorách školy v Otnicích v sobotu 9. května od 10 do 17 hod. v neděli 10. května od 9 do 16 hod. Nabízí velký výběr zahrádkářských potřeb, květin, sazenic, zeleniny….

9 V neděli 10. května v 16 hod. se v orlovně Žatčany koná oslava Svátku matek. V bohatém programu vystoupí děti z MŠ, ZŠ, školní družiny a ostatní žatčanské děti. Všichni jste srdečně zváni.

10 Městský úřad Židlochovice oznamuje, že Ministerstvo vnitra zrušilo odstávku systémů na úseku občanské průkazy, cestovní doklady, evidence obyvatel a registr vozidel plánovanou na dobu od 1. do 10. května Tyto agendy tedy budou vykonávány bez omezení.

11 KINO MĚNÍN KVĚTEN 8. 5. Líbáš jako bůh 15. 5. Muzikál ze střední 3
Příběh o Zoufálkovi hodin    Pokladna kina: tel

12 Pan Rychlík Antonín Žatčany č
Pan Rychlík Antonín Žatčany č. 265 nabízí k prodeji sazenice: květák, kapusta, brokolice, zelí, salát, kedlubny, celer … Prodej po celý den.

13 Z naší vesnice

14 Pozvánka na hodové tancování
Pravidelné zkoušky vždy ve středu v orlovně (malý sál) v 16:00 menší děti, v 17:00 větší děti s sebou přezůvky a děvčata sukni

15 Naše kabelová televize vysílá od 13. 3
Naše kabelová televize vysílá od digitálně rakouské programy na 37 kanále . Hudební televizní kanál „O“ nyní vysílá na 31 kanále.

16 Naše kabelová televize vysílá digitálně tyto programy : ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT 4, NOVA , NOVA CINEMA, PRIMA, BARRANDOV. Pro digitální (nový) příjem je nutné ke starším televizorům zakoupit SET-TOP-BOX (DVB-T). Současně probíhá analogové (staré) vysílání na všech kanálech.

17 INZERÁTY

18 FOTO Erika Vachová Újezd u Brna
* Fotografie na doklady na počkání * Digitální fotografie z dodaných CD, paměťových karet a filmů již od 1,99 Kč * Fotografování svateb * Razítka - lze objednat i em Další informace na tel.: ,

19 CELOROČNÍ BRIGÁDA Hledáme schopné a zodpovědné brigádníky na roznos reklamního tisku. Jedná se o nenáročnou práci v oblasti bydliště. Vhodné pro studenty, důchodce a matky na mat. dovolené. Finanční ohodnocení dle počtu roznesených tiskovin. KONTAKT : Stačí SMS ve tvaru obce, příjmení,tel.číslo.

20 Firma Beton Brož Otnice přijme pracovníky na pozici :
Řidič vysokozdvižného vozíku Asistentka ředitele společnosti Fakturantka nástup možný ihned nebo dohodou Kontakt : Ing. Lenka Holoubková Dědina 484 Otnice Tel

21 Čištění koberců a čalouněného nábytku Radek Švaňhal, Žatčany 52
tel:

22 ROZŠÍŘENÍ SLUŽEB Úterý, středa, pátek Kadeřnictví 10:00 – 20:00 hod.
Kadeřnictví Eva Nováčková (bývalá provozovna firmy Sýkora) ROZŠÍŘENÍ SLUŽEB Úterý, středa, pátek Kadeřnictví 10:00 – 20:00 hod. Možnost objednávek i mimo uvedené dny a hodiny. Objednávky na tel. čísle : Kadeřnictví

23 (bývalá provozovna firmy Sýkora) Možnost objednávek na tel. čísle
Manikúra (bývalá provozovna firmy Sýkora) Možnost objednávek na tel. čísle Zaváděcí ceny Modeláž nehtů ( včetně zdobení ) GEL 400 Kč doplnění 200 Kč AKRYL 350 Kč doplnění 200 Kč


Stáhnout ppt "Obecní vysílání."

Podobné prezentace


Reklamy Google