Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O SERIÁLU BLEACH je japonský animovaný od chlápka, co si říká NORIAKI KUBO. Vypráví o patnáctiletém klukovi jménem ICHIGO ( KUROSAKI ICHIGO ), který má.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O SERIÁLU BLEACH je japonský animovaný od chlápka, co si říká NORIAKI KUBO. Vypráví o patnáctiletém klukovi jménem ICHIGO ( KUROSAKI ICHIGO ), který má."— Transkript prezentace:

1

2 O SERIÁLU BLEACH je japonský animovaný od chlápka, co si říká NORIAKI KUBO. Vypráví o patnáctiletém klukovi jménem ICHIGO ( KUROSAKI ICHIGO ), který má schopnost vidět duchy. To se stalo, když umřela jeho máma. Může vidět i bohy smrti ( tzv. ŠINIGAMI), například KUČIKI RUKIA, která IČIGA při hledání HOLOW (zlý duch) potká. Při boji s HOLOW je ale zraněna, proto musí své schopnosti přenést na IČIGA. Což je velmi vážný zločin. Tím příběh započne!

3 Hlavní postavy Kurosaki Ichigo Kurosaki Ichigo Kurosaki Ichigo Patnáctiletý středoškolák, který od smrti své matky vidí duchy. Jednoho dne bude svědkem útoku,, prázdného ” na malou dívku (ducha), prázdného nakonec zabije záhadná dívka v černém. Téhož večera vleze tajemná dívka oknem do Ichigova pokoje, Ichiga si vůbec nevšímá, protože obyčejní lidé ji nevidí. O to víc je překvapená, když ji ichigo srazí. Dívka se mu představí jako shinigami Kuchiki Rukia. Poté, co na jeho rodinu zaútočí prázdný, je při jejich ochraně Rukia vážně zraněna. Proto musí své schopnosti předat Ichigovi.

4 Inoue Orihime Inoue Orihime Inoue chodí s Kurosakim do třídy a má ho velice ráda. Je to vážně upovídaná se ztřeštěnými nápady, ale je taky velmi milá a pro své přátele by udělala cokoli. Jednou, když na ni a její kamarádky zaútočí prázdný inoue objeví své schopnosti shun shun rikka. Od té doby pomáhá svým kamarádům, jako medik. Inoue chodí s Kurosakim do třídy a má ho velice ráda. Je to vážně upovídaná se ztřeštěnými nápady, ale je taky velmi milá a pro své přátele by udělala cokoli. Jednou, když na ni a její kamarádky zaútočí prázdný inoue objeví své schopnosti shun shun rikka. Od té doby pomáhá svým kamarádům, jako medik.

5 Kuchiki Rukia Kuchiki Rukia Ze začátku oslabená kvůli tomu, že při boji s prázdným předala své schopnosti Ichigovi, takže skoro vůbec nebojuje. Časem se ale její síla obnoví a opět ji uvidíme v boji. J jako jedna z mála postav nezvládá bankai, naproti tomu svůj shikai ovládá dokonale. Ze začátku oslabená kvůli tomu, že při boji s prázdným předala své schopnosti Ichigovi, takže skoro vůbec nebojuje. Časem se ale její síla obnoví a opět ji uvidíme v boji. J jako jedna z mála postav nezvládá bankai, naproti tomu svůj shikai ovládá dokonale.

6 Sado Yasutora(Chad) Sado Yasutora(Chad) Chad je taky kamarád Ichiga, přáteli se stali,kdy Chada přepadla nějaká banda. Chad by se jim snadno ubránil, ale v dětství ho učili, aby svou sílu nevyužíval ve svůj prospěch. Ichigo šel zrovna poblíž a pomohl mu. Díky výcviku Yorouichi se změnily jeho ruce – pravá ruka mu slouží, jako štít Chad je taky kamarád Ichiga, přáteli se stali,kdy Chada přepadla nějaká banda. Chad by se jim snadno ubránil, ale v dětství ho učili, aby svou sílu nevyužíval ve svůj prospěch. Ichigo šel zrovna poblíž a pomohl mu. Díky výcviku Yorouichi se změnily jeho ruce – pravá ruka mu slouží, jako štít a pravá, jako destrukční zbraň. a pravá, jako destrukční zbraň.

7 Ishida Uryuu Ishida Uryuu Uryuu také chodí do stejné třídy, jako ichigo, je zručný ve vyšívání. Je posledním z rasy Quincy, ostatní zemřeli kvůli shinigami ( samozřejmě i kvůli prázdným ). Jeho dědeček ho ještě před smrtí dokázal jeho sílu ovládat. Časem se spřátelí s Ichigem a spolu s ním a ostatními půjde zachránit Rukiu před popravou. Uryuu také chodí do stejné třídy, jako ichigo, je zručný ve vyšívání. Je posledním z rasy Quincy, ostatní zemřeli kvůli shinigami ( samozřejmě i kvůli prázdným ). Jeho dědeček ho ještě před smrtí dokázal jeho sílu ovládat. Časem se spřátelí s Ichigem a spolu s ním a ostatními půjde zachránit Rukiu před popravou.

8 Abarai Renji Abarai Renji Renji je vice-kapitánem 6.divize. Ikdyž to tak nevypadá, je jedním z Ichigových nejlepších přátel, často se hádají, ale Renji vždy stojí za ním a samozřejmě i Rukiou – kamarádkou z dětství. Renji je vice-kapitánem 6.divize. Ikdyž to tak nevypadá, je jedním z Ichigových nejlepších přátel, často se hádají, ale Renji vždy stojí za ním a samozřejmě i Rukiou – kamarádkou z dětství. Jeho zampakuto se jmenuje Zabimaru, má tvar velkého zubatého meče. Jeho speciální schopnost je, že se může prodloužit a rozsekat vše kolem sebe. Jeho banaki je podobný shikaii ( ale s mnohem větší silou ), Zabimaru se promění v obří hadí koustru, kterou ovládá. Jeho zampakuto se jmenuje Zabimaru, má tvar velkého zubatého meče. Jeho speciální schopnost je, že se může prodloužit a rozsekat vše kolem sebe. Jeho banaki je podobný shikaii ( ale s mnohem větší silou ), Zabimaru se promění v obří hadí koustru, kterou ovládá.

9 Zaraki Kenpachi Zaraki Kenpachi Kenpachi je kapitánem 11.divize. Miluje souboje se silnými soupeři, pří boji se neohlíži na svá zranění, v boji jde pouze o zábavu. Kenpachi disponuje obrovským reiatsu, které mu pomáhá v boji. Jho jedinou nevýhodou je, že jako jediný nezná jméno své zampakutou. Tím pádem neovládá shikai ani bankai. Kenpachi je kapitánem 11.divize. Miluje souboje se silnými soupeři, pří boji se neohlíži na svá zranění, v boji jde pouze o zábavu. Kenpachi disponuje obrovským reiatsu, které mu pomáhá v boji. Jho jedinou nevýhodou je, že jako jediný nezná jméno své zampakutou. Tím pádem neovládá shikai ani bankai.

10 Hytsugaya Toushirou Hytsugaya Toushirou Je kapitánem 10.divize a nejmladší člen gotei 13. Je kapitánem 10.divize a nejmladší člen gotei 13. Většina kapitánů ho nerespektuje, protože vněm vidí malé dítě. Navzdory tomu je velmi mocný. Jeho meč se jmenuje Hyourinmaru a je to nejsilnější ledová zampakutou. Může vyvolat ledového draka a poslat jej na cíl. Při bankaii mu narostou ledová křídla a zvýší se jak jeho rychlost tak i útočná síla. Největší nevýhodou je, že kvůli jeho mládí je jeho síla časově omezená. Většina kapitánů ho nerespektuje, protože vněm vidí malé dítě. Navzdory tomu je velmi mocný. Jeho meč se jmenuje Hyourinmaru a je to nejsilnější ledová zampakutou. Může vyvolat ledového draka a poslat jej na cíl. Při bankaii mu narostou ledová křídla a zvýší se jak jeho rychlost tak i útočná síla. Největší nevýhodou je, že kvůli jeho mládí je jeho síla časově omezená.

11 Kuchki Byakuya Kuchki Byakuya Patří do jedné ze šlechtických rodin a zároveň je taky kapitánem 6.divize. Jeho povaha není moc příjemná, kvůli jeho šlechtickému původu je namyšlený a arogantní. Je také nevlastním bratrem Rukii, adoptoval ji na přání své zesnulé manželky Patří do jedné ze šlechtických rodin a zároveň je taky kapitánem 6.divize. Jeho povaha není moc příjemná, kvůli jeho šlechtickému původu je namyšlený a arogantní. Je také nevlastním bratrem Rukii, adoptoval ji na přání své zesnulé manželky ( Hisana – sestra Rukii ). Jeho meč se jmenuje Senbonzakura. Rozptýlí se tisíce růžových květů, které jsou ostré jako břitva. Jeho bankai je podobný. ( Hisana – sestra Rukii ). Jeho meč se jmenuje Senbonzakura. Rozptýlí se tisíce růžových květů, které jsou ostré jako břitva. Jeho bankai je podobný. Květů jsou miliony a ovládá je pomocí svých rukou. Květů jsou miliony a ovládá je pomocí svých rukou. V další podobě se oobklopí barierou čepelí, které V další podobě se oobklopí barierou čepelí, které může neomezeně používat. Schopnost této může neomezeně používat. Schopnost této techniky je, že snižuje bojové schopnosti nepřítele. techniky je, že snižuje bojové schopnosti nepřítele.

12 Urahara Kisuke Urahara Kisuke Je bývalý shinigami, kapitán 12.divize a nyní majitel obchodu Urahara shop. Vytvořil hougyoku, které uložil do Rukiiny duše, později ho ukradne Aizen. Je bývalý shinigami, kapitán 12.divize a nyní majitel obchodu Urahara shop. Vytvořil hougyoku, které uložil do Rukiiny duše, později ho ukradne Aizen. Jeho meč se jmenuje Benihime. V shikaii oplývá výjimečnou schopností útoku a obraný zároveň. Urahara ovládá také bankai ( vytvořil způsob, jak ho ovládnout za pět dní) ale ten zatím nebyl spatřen. Jeho meč se jmenuje Benihime. V shikaii oplývá výjimečnou schopností útoku a obraný zároveň. Urahara ovládá také bankai ( vytvořil způsob, jak ho ovládnout za pět dní) ale ten zatím nebyl spatřen.

13 Shihouin Yorouichi Shihouin Yorouichi Poprvé se objevila ve formě kočky i když si všichni mysleli že je to muž. Po boji Ichiga s Kenpachim se roměnila do své pravé podoby, od té doby je vidět pouze v této podobě. Yorouichi je velmi krásná a bojeschopná, je to bývalá kapitánka 2. divize a učitelka soifong, která k ní vzhlíží a spolu tvoří dokonalou bojovou dvojku. Poprvé se objevila ve formě kočky i když si všichni mysleli že je to muž. Po boji Ichiga s Kenpachim se roměnila do své pravé podoby, od té doby je vidět pouze v této podobě. Yorouichi je velmi krásná a bojeschopná, je to bývalá kapitánka 2. divize a učitelka soifong, která k ní vzhlíží a spolu tvoří dokonalou bojovou dvojku.


Stáhnout ppt "O SERIÁLU BLEACH je japonský animovaný od chlápka, co si říká NORIAKI KUBO. Vypráví o patnáctiletém klukovi jménem ICHIGO ( KUROSAKI ICHIGO ), který má."

Podobné prezentace


Reklamy Google