Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Popíjení s přáteli...................................... 700 Kč Několik tequil......................................... 460 Kč Cigára.......................................................

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Popíjení s přáteli...................................... 700 Kč Několik tequil......................................... 460 Kč Cigára......................................................."— Transkript prezentace:

1 Popíjení s přáteli...................................... 700 Kč Několik tequil......................................... 460 Kč Cigára....................................................... 300 Kč Uvědomit si, že ležíš rozvalený na ulici, a ne v posteli......................... k nezaplacení !

2 Černé šaty............................................................ 4500 Kč Koktejly pro kamarádky........................................... 540 Kč Jednorázový fotoaparát......................................... 430 Kč Uvědomit s,i že na fotce je vidět, že nemáš kalhotky............................ k nezaplacení !

3 Menu u Mc Donald´s................................................ 250 Kč Taxík na závěrečný ples....................................... 150 Kč Láhev laciného vína................................................... 50 Kč Uvědomit si, že tě vyfotí s rukou v přítelčiných kalhotkách............................ k nezaplacení !

4 Cena knížky „1000 triků jak zbalit ženu“...................... 210 Kč Vstupné na diskotéku...................................................... 100 Kč Nápoje pro Tebe a Tvou novou známost........................ 460 Kč Uvědomit si, že tě může někdo vyfotit, když právě zkoušíš trik 365.................................................. k nezaplacení !

5 Jsou věci, které se nedají koupit. Na všechno ostatní je tu EUROCARD.


Stáhnout ppt "Popíjení s přáteli...................................... 700 Kč Několik tequil......................................... 460 Kč Cigára......................................................."

Podobné prezentace


Reklamy Google