Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Reklama v taxíku Svezeme vaši reklamu v taxíku…. Reklama v taxíku … Zcela nový způsob propagace! … Oslovování pasažérů vozů taxi vaší reklamou přímo během.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Reklama v taxíku Svezeme vaši reklamu v taxíku…. Reklama v taxíku … Zcela nový způsob propagace! … Oslovování pasažérů vozů taxi vaší reklamou přímo během."— Transkript prezentace:

1 Reklama v taxíku Svezeme vaši reklamu v taxíku…

2 Reklama v taxíku … Zcela nový způsob propagace! … Oslovování pasažérů vozů taxi vaší reklamou přímo během jízdy! Jak ? Prostřednictvím reklamních spotů promítaných na monitorech umístěných ve vybraných vozech taxi. Jak zaručíte, že uvidí právě naši reklamu? Průměrná doba jízdy vozem taxi po Praze činí 15 – 20 minut. 30tisekundové spoty našich klientů tvoří cyklický 15ti minutový reklamní blok. Během tohoto bloku promítneme DVA 30ti sekundové spoty (tzv. superspot) vaší společnosti, oddělené intervalem cca. 7,5 minuty. bubiagency@email.cz tel: 728 748 218 Reklama v taxíku? Co je to? Vašespotyrozhodně neminou Vaše spoty, tak pasažéry rozhodně neminou. Svezeme vaši reklamu v taxíku…

3 Reklama v taxíku Spoty budou promítány ve vozech taxi vyšší třídy, provozovaných soukromými řidiči, spolupracujícími s významnými pražskými dispečinky. Kolik to stojí ? bubiagency@email.cz tel: 728 748 218 V jakém taxíku? Svezeme vaši reklamu v taxíku… Navíc při zahájení spolupráce obdržíte kontakt na vozy, v nichž promítáme vaši reklamu.

4 Reklama v taxíku reklamavtaxiku@email.cz reklamavtaxiku@email.cz Nemáme reklamní spot !? Svezeme vaši reklamu v taxíku… Na obrazovkách ve vozech taxi je možné přehrávat spoty v podobě: VIDEO (v zájmu zachování psychického zdraví řidičů, a s ohledem na následnou bezpečnost silničního provozu - bez zvuku) PPT PDF... a další V případě, že nemáte k dispozici propagační spot vaší společnosti, rádi vám jej vytvoříme! Kde získám více informací ? www.reklamavtaxiku.wz.cz Pro více informací využijte některý z níže uvedených kontaktů: tel: 728 748 218

5 Dekujeme za pozornost … Svezeme vaši reklamu v taxíku… … a přejeme vám hezký den!


Stáhnout ppt "Reklama v taxíku Svezeme vaši reklamu v taxíku…. Reklama v taxíku … Zcela nový způsob propagace! … Oslovování pasažérů vozů taxi vaší reklamou přímo během."

Podobné prezentace


Reklamy Google