Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Práce ve Švýcarsku www:jobinschweiz.comjobinschweiz Máte již plné zuby prostředí, kde za svoji práci nedostáváte řádně zaplaceno, nebo se musíte stále.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Práce ve Švýcarsku www:jobinschweiz.comjobinschweiz Máte již plné zuby prostředí, kde za svoji práci nedostáváte řádně zaplaceno, nebo se musíte stále."— Transkript prezentace:

1 Práce ve Švýcarsku www:jobinschweiz.comjobinschweiz Máte již plné zuby prostředí, kde za svoji práci nedostáváte řádně zaplaceno, nebo se musíte stále a znovu domáhat zasloužené odměny za své odvedené dílo? Máme pro vás řešení

2 Práce ve Švýcarsku je to, co vás posune do jiného stupně vlastní sebeúcty. Něco málo o Švýcarsku : I když není Švýcarsko členem EU ani EHS, je od 1. června 2002 v platnosti smlouva mezi EU a Švýcarskem o volném pohybu osob Švýcarská konfederace se skládá z 26 kantonů. Mezi úřední jazyky patří němčina (63,6 % obyvatel ), francouzština (19,2 % obyvatel), italština (7,6 % obyvatel) a také rétorománština (používá se v kantonu Graubűnden). Švýcarsko se dne 12. 12. 2008 stalo součástí tzv. schengenského prostoru. Ke vstupu do země postačí občanský průkaz. Přesto existuje 41 kilometrů hranic, kde se cestující musejí prokázat platným cestovním pasem. Jedná se o hranice s Lichtenštejnskem.

3 Potřebné doklady a podmínky ke vstupu a pohybu ve Švýcarsku Platný občanský průkaz Doporučujeme mít sebou platný cestovní pas ( není podmínkou ) Řidičský průkaz Pro práci ve Švýcarsku musíte mít pracovní povolení Zajištěné ubytování Dostatek vlastních finančních prostředků ( minimum ke vstupu je 1000 Švýcarských Franků).

4 O jaké pracovní příležitosti je zájem Švýcarský pracovní trh je známý tím, že téměř ze 100% zakázek získávají domácí prověřené společnosti. Proto se z pravidla zahraniční podnikatelé ( firmy ) k zakázce nedostanou. Ale to neznamená, že není zájem o pracovníka ze zahraničí. Přes to, že dle švýcarských zvyklostí se na zahraničního pracovníka pohlíží jako na nekvalifikovaného je mu svěřována výhradně kvalifikovaná práce – a tato je vyžadována ve vysoké kvalitě. Což zdatný zahraniční pracovník velice často takovouto práci odvádí. Z takovýchto pracovníků si vybírají Švýcarské pracovní agentury a nabízí je do již zmíněných zavedených firem a pokud se osvědčí dostávají stále další zakázky a budují si takto svou cenu na trhu práce. V opačném případě, pokud se pracovník neosvědčí je mu znemožněno získat další práci a personální agentura jen těžko pro něho hledá nové umístnění. Proto se říká, že práce ve Švýcarsku, je jen pro poctivého řemeslníka – pracovníka.

5 Je zájem především o tyto profese : Elektromontér Zámečník Montér vzduchotechniky Tesař - pokrývač Truhlář Zedník Tapetář Malíř Štukatér Instalatér Izolatér interiérů a exteriérů AT-technik Topenář Kuchaři – číšníci Pokojské Uklízeči Ale i další nejmenované profese Například - Zdravotní zaměstnance

6 Jak začít a co je zapotřebí Vypracovat profesní životopis v německém jazyce Doložit doklad o profesním vzdělání v daném oboru JE NUTNÉ - umět komunikovat na pracovišti ve svém oboru v německém jazyce (dorozumět se na pracovním zadání ) Chuť do práce, spolehlivost a dobrá nálada = P O D M Í N K A Ú S P Ě C H U

7 Víme o komplexním řešení pro Vás: Pomůžeme vám zajistit: Pracovní smlouvu uzavřenou mezi vámi a oprávněnou švýcarskou personální agenturou Pracovní povolení Ubytování Povinné švýcarské zdravotní pojištění Velmi výhodné cestovní připojištění bez limitu výše pojistného plnění Pracovně právní a sociálně právní ochranu a pomoc Komplexní poradenství v rámci pracovních záležitostí a jednání s úřady POZOR – většinu služeb Vám zajišťujeme zcela zdarma (výjimkou je cestovní připojištění a nadstandardní služby vyžádané Vámi )

8 Jaký je průměrný výdělek – dle profese Výplata - týdně / měsíčně – dle zaměstnavatele a dohody s ním Dle odpracovaných hodin ( cca 40 hodin týdně ) je možné i přesčasy Průměrný týdenní výdělek cca 850 - 900 CHF = cca 20.000,- Kč / týden Pozor : Je nutné počítat s náklady na ubytování a dopravu na pracoviště – tj. cca 150- 350CHF / týdně – dle úrovně ubytování a vzdálenosti od pracoviště Každý klient si po třech odpracovaných měsících spoří povinné (dobře úročené) důchodové spoření cca 100-250CHF/týdně a jeho zaměstnavatel je povinen klientovi přispívat stejnou sumou. Toto je slušný benefit pro Váš důchod!!! Při práci ve Švýcarsku máte nárok i na oprávněné rodinné přídavky na nezletilé děti.

9 Zaujala vás tato nabídka: Pokud ano, co nejrychleji vypracujte potřebné podklady: - Profesní životopis v německém jazyce, Motivační dopis v jazyce českém naskenujte doklady o vzdělání. - Vše odešlete na níže uvedenou e-mailovou adresu. - Vyčkejte na nabídku. - Telefonicky nás kontaktujte pouze ve výjimečné situaci. - Vše zajistíme tak, aby jste se z pohodlí vašeho domova mohli svobodně rozhodnout, zda nabídku přijmete a odcestujete za slušným výdělkem do Švýcarska.

10 Kontakt: Jindřich Froněk +41 (0)767971801 Michal Paleček + 41 (0)766234966 Šafaříkova 2542, 438 01 Žatec jobinschweiz@gmail.com www:jobinschweiz.comjobinschweiz@gmail.comjobinschweiz


Stáhnout ppt "Práce ve Švýcarsku www:jobinschweiz.comjobinschweiz Máte již plné zuby prostředí, kde za svoji práci nedostáváte řádně zaplaceno, nebo se musíte stále."

Podobné prezentace


Reklamy Google