Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu. A přitom všechno ještě funguje! Americké přísloví:„Svoboda.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu. A přitom všechno ještě funguje! Americké přísloví:„Svoboda."— Transkript prezentace:

1

2 Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu. A přitom všechno ještě funguje! Americké přísloví:„Svoboda je, když jsou děti z domu a chcípne pes“. Trošku drsné, ale jakmile to jednou uslyšíte a okamžitě odmítnete, neustále se vám to bude vkrádat do mysli, protože to je nutkavá pravda. Život po šedesátce.

3 Nedělejte mladým obětavou tchyni či maminku! Nedělejte mladým obětavou tchyni či maminku! Mějte svůj majetek, byt i své peníze! Jestli po vás něco zůstane, ať se o to pak poperou! Vám už to bude jedno. Mějte svůj majetek, byt i své peníze! Jestli po vás něco zůstane, ať se o to pak poperou! Vám už to bude jedno. Ale do té doby: každý za své a nenechat si do toho mluvit! Pomozme si proto následujícím desaterem.

4 Vnoučata jsou jen vaše možné potěšení a ne vaše další povinnost! Ony mají své matky a otce. A těmi vy jistě nejste!

5 Zjišťujete, že sex funguje jako nikdy předtím. A to bez kondomů, závazků a strachu z toho, co si o vás partner pomyslí, když se to nepovede! Skončí to halt smíchem!

6 Pěstujte jakýkoliv sport, pohybujte se! K tomu je ideální kolo; všechno vidíte zblízka, všude se dostanete a nebolí vás tak strašně nohy. Ale pořiďte si přílbu! Určitě vám bude slušet! Intimní dodatek: také autosex berte jako sport! Je přirozenou údržbou těla, jeho funkčnosti a tím i zárukou dlouhého zdraví.

7 Pokud jste po rozvodu a žijete sami, žijte, proboha! A zakažte si kádrování ze strany svých dětí! Vám nemá být nic do jejich partnerů a poměrů, tak ať si laskavě nechají své názory pro svá příští léta! Budou je potřebovat!

8 Pokud nejste po rozvodu, nedělejte si ze života domov důchodců! Pracovat na něčem, co přijde samo, je pitomost a hloupá snaha o předčasné stárnutí. je pitomost a hloupá snaha o předčasné stárnutí.

9 Pokud máte nového partnera, nesnažte se dělat dojem, že se chystáte založit další rodinu! Tahle hloupá snaha je jen nedostatkem sebereflexe. Život po přechodu je krásný už tou svobodou! Buď druhému pomůžete a prospějete, nebo jděte dál! Nelepte se na nikoho, volte dobrovolnost!

10 Nepřejídejte se, vyhněte se alkoholu a nekuřte jak fabrika! Dbejte na čistotu, abyste svému okolí voněli!

11 Nic co jste v sexu dosud nepoznali, není neslušné! Umřít neinformovaný je zbytečný luxus hlupáků. Snažte o tři „K“: komunikaci, kooperaci a koordinaci. Vychovávat jste mohl tak svého manžela jako vzor dětem. Výchova seniorů je hovadina první třídy. Nehodíte-li se k sobě, nic se neděje. Najde se někdo jiný.

12 Oblékejte se mladě a účelně! Ale nezapomínejte, že všechno má své hranice! Nic není zábavnějšího, než šedesátiletá patnáctka: zezadu lyceum a zepředu muzeum! zezadu lyceum a zepředu muzeum! Půvab vám ale určitě není zakázaný. Naopak! Nebuďte ale vážným „panem radou, či paní radovou“, kterým dělá potíž se sehnout!

13 A na závěr: Internet je pro vás ideální možnost dynamické komunikace, zábavy, legrace i poučení. Najdete tam sobě podobné. Važte si toho, že se všichni snažíme žít na sto procent. "Ahoj, jak se máš?" A i to povídání má cenu zlata; a není to jen ono důchodcovské zabíjení času. Hledejte se a nacházejte se!

14 Neposílejte své e-maily a přílohy mladým v produktivním věku! A už vůbec ne svým dětem! Ti totiž všechno vidí po svém. A jinak než vy; pak pro vás mají jen chápavý soucit a to není nic, co by se vám líbilo. Proto to už předpokládejte!

15 Vaše názory jsou cenné jen pro vaše vrstevníky! I tak budete mít možnost seznámit se se spoustou lidí. A to ocení nejen ti, co jsou sami. Povídejte si bez podezřelé seznamky! Na rande je času dost! A vůbec nic nemusíte! Když se vám něco nelíbí, vypněte jednoduše Skype, Messenger nebo ICQ! A je to!

16 Shoda názorů je to, co se v životě cení. A internet umožňuje nalézat, i když vás bolí klouby a máte právě den, kdy byste každého nejradši zabili. A ještě poznámka pro vaše partnery: Internet je dobrý, ale zajít spolu na kávu či dvojku a popovídat si, je taky hezké. Žárlit na někoho, kdo se baví doma u PC, je trapné a zbytečné. Můžete vášnivě nesouhlasit, ale to je asi tak jediné, co můžete.


Stáhnout ppt "Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu. A přitom všechno ještě funguje! Americké přísloví:„Svoboda."

Podobné prezentace


Reklamy Google