Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kdo jsem ? Jsem asi 20 cm dlouhý. Moje funkce využívají obě pohlaví. Můžete mne vidět visícího, stojícího nebo volně se houpajícího, vždy připraveného.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kdo jsem ? Jsem asi 20 cm dlouhý. Moje funkce využívají obě pohlaví. Můžete mne vidět visícího, stojícího nebo volně se houpajícího, vždy připraveného."— Transkript prezentace:

1

2 Kdo jsem ?

3 Jsem asi 20 cm dlouhý. Moje funkce využívají obě pohlaví. Můžete mne vidět visícího, stojícího nebo volně se houpajícího, vždy připraveného k okamžité akci. Jsem na svém konci ozdoben chomáčkem malých chloupků. Při použití, jsem téměř vždy - mnohdy pomalu, mnohdy rychle - zasunut do teplého, masitého a vlhkého otvoru. Jsem strkán dovnitř a zase vytahován ven, stále znovu, mnohokrát za sebou, často rychle a za doprovodu zmítajících se pohybu těl.

4 Každý, kdo naslouchá, může s jistotou rozeznat rytmické, pulsující šelesty, které vznikají dobře namazanými pohyby. Když jsem konečně vytažen, nechávám po sobě šťavnatou, pěnivou lepkavou, bílou substanci, která musí být trochu setřena z vnější strany otvoru a z mé dlouhé lesknoucí se násady. Poté, co je vše vyřízeno a bylo provedeno mé očištění, vrátím se zpět do své klidové polohy, připraven k nové okamžité akci. Do akce se mohu dostat dvakrát nebo třikrát denně, ale většinou je to mnohem méně.

5 Kdo jsem ?

6 Jak už jste pravděpodobně uhodli, odpověď na tuto hádanku není nic jiného než tvůj …

7 ... zubní kartáček!!!! Copak sis asi myslel? Ty čuně !!!


Stáhnout ppt "Kdo jsem ? Jsem asi 20 cm dlouhý. Moje funkce využívají obě pohlaví. Můžete mne vidět visícího, stojícího nebo volně se houpajícího, vždy připraveného."

Podobné prezentace


Reklamy Google