Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Bodystyling Biosolárium Biotherik Petra Chládková Komenského nám. 1

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Bodystyling Biosolárium Biotherik Petra Chládková Komenského nám. 1"— Transkript prezentace:

1 Bodystyling Biosolárium Biotherik Petra Chládková Komenského nám. 1
Třebíč Mobil :

2 Představení Studia Na trhu úspěšně působíme od roku 1999
Zabýváme se komplexní péčí o tělo, celkovým ozdravením organismu pomocí podpůrné léčebné kůry Soustředíme se na snižování nadváhy, na zdravý životní styl a také na dodržování správné výživy shodné s nejnovějšími vědeckými poznatky Naším cílem je spokojený zákazník, který si v příjemném prostředí odpočine,výsledky vidí a cítí okamžitě, zrelaxuje na těle i na duši a načerpá novou energii

3 T studio nabízí tyto služby a procedury
Redukce objemu – intenzivní svalová práce pomocí přístroje Bodystyling systems – odstraňování celulitidy Vacupress – podtlaková masáž zaměřená na rozbíjení tukových shluků Lymfatické drenáže – lymfodrenáž dolních končetin se zaměřením na vyhlazení celulitidy na stehnech a hýždích Lymfoven – lymfodrenáž dolních a horních končetin, léčba lymfatických cest, vyhlazení celulitidy Biotherik – suchá uhličitá lázeň – odplavuje z těla všechny jedovaté látky, celkově regeneruje organizmus Biosolárium – zdravé opalování při potlačení agresivního UV-B záření Skořicové zábaly – zeštíhlují, působí proti celulitidě

4 Zábaly z mořských řas – vyhlazení celulitidy
Zpevnění svalů – tonizace břišních svalů – poporodní ošetření Masáže – uvolnění svalů – zatuhnutí Obličejový lifting – ošetření vrásek a ochablého obličeje Svalová rehabilitace Prodej vhodné tělové kosmetiky

5 Bodystyling systems Redukce objemu a modelování postavy pomocí elektrostimulace vychází ze svalové rehabilitace a její princip spočívá v čistě svalové práci. Díky speciálnímu počítačovému programu lze současně posilovat svalové soustavy zad, břicha, boků, stehen a jiných částí těla, čímž dokonale zformujete postavu bez chirurgického zákroku. 45 minut cvičení se rovná takřka 3 hodinám cvičení v posilovně!!!

6 Cílenou redukci objemu, odstranění celulitidy, modelování postavy
STIMULAČNÍ PROUD DOKÁŽE : Cílenou redukci objemu, odstranění celulitidy, modelování postavy Zvýraznění a zpevnění svalů (tonizace břišních svalů - poporodní ošetření) Hloubkové zpevnění svalů Masáže – uvolnění zatuhlých svalů Svalovou rehabilitaci Obličejový lifting – odstranění vrásek a ochablého obličeje – zvláště dvojité brady Aktivuje imunitní systém – zvýšeným prokrvením se povzbudí krevní oběh. Zvýší se srdeční činnost a celkový systém člověka se silněji aktivuje – zlepšení mnoha zdravotních potíží Zlepšuje psychiku – nejnovější výzkumy v oblasti psychoanalýzy (Reich) ukázaly, že masáž určitých partií těla působí i na duševní potíže. Je to pravá lázeň pro duši Povzbuzuje trávení – při aplikaci na celé tělo se objevuje zajímavý fenomén v oblasti břicha. Při současném zapojení břicha, boků, hýždí a zad se stimuluje oblast žaludku a střev, což má zřetelný vliv na trávení.

7

8 Vacupress Speciální kůra pro modelaci a zpevnění těla, je určena pro vylepšení a zpevnění pokožky, zbavuje pomerančové kůže,celkově čistí organismus.V kosmetických studiích je nazýván "vysavač tuku". V Německu byl vyhodnocen, jako nejlepší přístroj k odstranění celulitidy. Jaké jsou účinky vacupressu? odstraňuje celulitidu zeštíhluje dané partie o několik centimetrů zpevňuje ochablé tělesné partie- vnitřní strany stehen a paží, břicho omlazuje, čistí a prokrvuje plet, vyhlazuje vrásky, odstraňuje váčky pod očima zpevňuje ochablou plet, dvojitou bradu zbavuje tělo toxinů a škodlivých látek, pročišťuje organismus

9 Jak Vacupress funguje? Pracuje na principu nastavitelného tlaku (vakua), kterým se provádí lymfatická masáž speciálními baňkami, které jemně nasávají pokožku a pod tlakem ji masírují.Podtlak narušuje stavbu tukových buněk, které jsou odplavovány lymf. systémem z těla, čímž dochází k úbytku tukové tkáně a zeštíhlení. Silné prokrvení aktivuje pokožku, zlepšuje její zásobování výživou a kyslíkem. Pokožce se navrací elasticita a zpevňuje se ochablé podkožní vazivo. Celý organismus se regeneruje a omlazuje. Procedura je relaxační a velmi příjemná.

10 Biotherik – suchá uhličitá koupel
Zábal v pytli s oxidem uhličitým (plynová obálka, plynový zábal, někdy též biotherik ). Jedná se o jednu z nejpříjemnějších a nejpoužívanějších lázeňských procedur. Kysličník uhličitý rozšiřuje cévy a podporuje vyšší vstřebávání kyslíku. Uhličitá koupel zvyšuje prokrvení v povrchových vrstvách pokožky i hlouběji v organizmu. Zajišťuje přísun živin a kyslíku do všech tělesných tkání, zejména pak k nervovým buňkám a do mozku. Aktivuje lymfatický systém a ovlivňuje odvádění škodlivých látek z organizmu krevním oběhem i lymfatickými cévami. Odstraňuje soli, tuky a toxiny z problematických partií pokožky, působí protizánětlivě, má hojivé, analgetické a vitalizační účinky, odstraňuje vyčerpanost, obnovuje elasticitu a pružnost pleti. Zlepšuje prokrvení periferních částí těla, podporuje okysličení tkání při poruchách srdečně cévního sytému, při ischémii, po infarktu. Metodu lze doplnit o aplikaci krémů, např.: proti celulitidě, revma, pro lepší prokrvení aj.

11 Nejčastější použití plynové obálky:
kůra ke snižování nadváhy a odstranění celulitidy, omlazení pokožky, poruchy prokrvení končetin (studené ruce, nohy), onemocnění srdce a cév, křečové žíly, otoky, dýchací potíže, psoriasis, hypertenze, klouby, sexuální dysfunkce, stres, nespavost, psychická zátěž, svalové spazmy, ztuhlá a bolavá záda. Zlepšení mozkových funkcí, paměti a pozornosti.

12 Biosolárium – zdravý způsob opalování
Italský výrobce solárií, firma Sportarredo, představila na veletrhu v Bologni revoluční novinku v oblasti solárií – BIOsolária. Biosolária mají na rozdíl od běžných solárií vyváženější poměr zastoupení jednotlivých složek ultrafialového spektra, a tak se stávají ideální náhražkou slunečních paprsků v období, kdy se nám nedostává. Na rozdíl od turbosolárií a běžných solárií je u biosolária posíleno záření v oblasti UV-A spektra a potlačeno agresivnější UV-B záření. Biosolária jsou šetrnější k pokožce neopálené a výsledné opálení má podstatně delší trvanlivost než opálení získané v túrbosoláriích. Díky vyššímu podílu paprsků UV-A spektra je znát výsledek opálení dříve než u běžných solárií. Biosolária se rovněž vyznačují odlišným spektrem záření v oblasti viditelného světla – svítí nazelenalou barvou. Podle zkušenosti odborníků z oblasti colorterapie je to právě zelená barva, která má zklidňující a relaxační účinek na organismus. Díky tomu dochází při pobytu v biosoláriu k posílení regeneračních a samoléčících schopností organismu. Biosolária urychlují hojení kožních onemocnění.

13 UV záření zvyšuje tvorbu vitamínu D3 v pokožce a tak se stává nepostradatelným v prevenci proti odvápňování kostí (osteoporóze). Ověřený je také léčebný účinek biosolária při lupence či atopickému ekzému. Prokazatelně příznivé působení biosolárií u nejrůznějších zdravotních obtíží je důvodem, proč je o tento typ solárií v zahraničí nebývalý zájem, a zcela tak začínají nahrazovat běžná solária či turbosolária.

14 Lymfoven Masáže pomocí přístroje LYMFOVEN přispívají k obnovení a zvýšení oběhu lymfy. prevence a ústup celulitidy prevenční terapie pro osoby dlouhodobě stojící nebo sedící odstraňuje otoky po zánětech žil pro postižení mízního systému (vrozené, poúrazové i pooperační) je určen pro sekvenční tlakovou kompresi končetin, vyhlazení celulitidy a zlepšení vzhledu, odstranění pocitu těžkých nohou u sportovců a pracovníků, kteří mají nadměrné zatížení dolních končetin (regenerace)

15 Jedná se o speciální masáž, která má za úkol obnovit a zvýšit oběh lymfy. Lymfatický systém totiž nemá svoji pumpu. Jestliže nepracuje nebo je jeho činnost zpomalena, zůstávají zbytky látkové výměny v tkáních. Tukové buňky zvětšují svůj objem, vytvářejí se tukové polštářky, pomerančová kůže a otoky. Pomocí cíleného masážního tlaku a směru je možné lymfu aktivovat a dosáhnout odplavení škodlivin z těla ven.


Stáhnout ppt "Bodystyling Biosolárium Biotherik Petra Chládková Komenského nám. 1"

Podobné prezentace


Reklamy Google