Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vážení milovníci historie motorismu !

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vážení milovníci historie motorismu !"— Transkript prezentace:

1 Vážení milovníci historie motorismu !
Dovoluji si pozvat Vás v pořadí již na 3. Auto-moto-ŠiMi-Šou, tentokrát pod názvem „Století slaví mladí i staří, řidičů zkušební komisaři“ Ano, přátelé, je tomu tak. Letos oslavíme 100. výročí vzniku zkušebního komisaře řidičů motorových vozidel na základě právní úpravy. Velmi mi záleží na tom, aby tato oslava byla vskutku důstojná a proto se na Vás obracím osobně,neboť se ukázalo že mnozí z Vás pro pracovní vytíženost nemohou sledovat stránky CSPSD a velmi by mě mrzelo, aby jste se nedozvěděli o stoletém výročí činnosti zkušebních komisařů v ČR. Připraven je bohatý program a věříme, že každý z účastníků zde najde něco, co ho Zvláště zajímá. Využijte možnost setkat se těmi, které již tak často nevídáte, s bývalými spolupracovníky, kolegy, starými kamarády a přáteli.

2 Stručný časový plán setkání :
pátek – příjezd účatníků a ubytování setkání pamětníků a večer vzpomínek s nimi prohlídka výstavy k tomuto výročí v areálu hotelu prezentace historie zkoušení – Mgr. Karel Bezděkovský o tom Vám mohu také vyprávět- pan Jiří Pour, bývalý dlouholetý ústřední metodik ředitelství autoškol Praha, aneb jak to dělají jinde pan Roman Budský- nové trendy ve výcviku a zkoušení volná zábava, předání upomínkových listů, drobných dárků pamětníkům a seznámení s programem soboty sobota – snídaně pro ubytované, přejímka vozidel soutěže veteránů Auto-moto rozprava s jezdci start vozidel do první etapy odjezd soutěžících komisařů na AC Kokonín – oběd všech na AC Kokonín odjezd veteránů do druhé etapy a dokončení soutěže komisařů a AC dojezd všech na hotel Kavka oznámení výsledků soutěže zahájení večerního programu, předání cen, pamětních listin a upomínkových dárků účastníkům

3 20.00 - slavnostní slovo (nejvýznamnější osobnost na setkání) a přípitek na další století
hudba, tanec, volná zábava neděle – odjezd do z hotelu a návrat do všedních dnů Pro opravdu důstojný průběh oslav je nezbytné mít včas k dispozici potřebné údaje (počet hostů, vozidel apod.). Ubytování a stravování předběžně objednáno v hotelu Kavka. Počty budou upřesněny na základě závazných objednávek. Požadavky na ubytování projednejte přímo u vedoucího hotelu pana Jana Kolaříka. Kontakt na mobil je nebo mail Přihlášky do soutěže zasílejte na adresu : M. Šimková, Jizerská 4, Jablonec n.N., na mobil , na Děkujeme a těšíme se na všechny, co mají smysl pro humor a přijdou se s námi pobavit. Kdo si hraje, nezlobí !

4 Přihláška – veteráni Značka vozidla: Typ: Rok výroby: Objem motoru: Řidič: Jméno: Příjmení: Klub: Bydliště: Kontakt: Zajímavosti o vozidle: Přihláška – komisaři Pracoviště:


Stáhnout ppt "Vážení milovníci historie motorismu !"

Podobné prezentace


Reklamy Google