Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Velmi mě těší že se v nedávné době dostal na trh konkurenční,,bulvární plátek“který konečně vytvořil to správné konkurenční klíma. Sice mě to tak trochu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Velmi mě těší že se v nedávné době dostal na trh konkurenční,,bulvární plátek“který konečně vytvořil to správné konkurenční klíma. Sice mě to tak trochu."— Transkript prezentace:

1 Velmi mě těší že se v nedávné době dostal na trh konkurenční,,bulvární plátek“který konečně vytvořil to správné konkurenční klíma. Sice mě to tak trochu připomíná některé nejmenované televizní stanice které se snaží napodobit (když na to nemají)alespoň parodovat některé pořady jiných konkurenčních stanic např. Receptář prima nápadů - Rady ptáka Loskutáka. Uvolněte se,prosím! - Mr. GS Ústřičácký Oběžník - Šnečí občasník Úst ř i č á č ký OB Ě ŽNÍK zvláštní vydání

2 Přesto že jsem neměl v úmyslu vydat toto zvláštní vydání Ústříčáckého oběžníku tak si prostě některé potěšující zjištění nemohu nechat pro sebe. Jsem velmi rád že i když je to konkurenční plátek tak i přesto nám Ústříčácké organizaci ať vědomě nebo nevědomě ( o tom se dá jen polemizovat )udělal reklamu.Velmi vhodně a profesionálně volená hesla a články nás Ústřičáky dostála do podvědomí širší veřejnosti a tím nám ušetřila mnoho klepnutí do klávesnice počítače které by stejně nemělo ani poloviční účinek a za to jim velmi děkujeme.

3 Dále mě velmi těší že se organizace Růžový hlemýžď zabývá,jak se již zmínila v 1.vydání svého občasníku,zdravou výživou a to konkrétně zmiňovanými ostružinami pomeranči a višněmi které NE NÁHODOU vznikly v srdci Beskyd v centrále prozatímního vedení Modré Ústřice ( což záměrně nebylo v občasníku zdůrazněno nebo alespoň uvedeno.)pozn.autora. O kvalitě těchto tekutin jste se měli možnost přesvědčit již na posledním sjezdu v již jmenované ZŠ v Divišově. Viz foto: Mimo jiné kvalitu těmto tekutinám jistě taky dodá fakt že Šnečí občasník vznikl právě pod jejich vlivem a to konkrétně Pomerančového a Ostružinového likéru s rumovou přísadou. ( toto nepovažujte za reklamu )pozn.autora A VLASTNĚ PROČ NE.

4 PS: O chmelu budou moci psát až já udělám rozbor a nějakým ZÁHADNÝM způsobem dojde k úniku informací. DALŠÍ ZPRÁVY ZE SVĚTA Další potěšující okolností je udělení 5.danu již NÉ NÁHODOU bývalému nástěnkáři Růžového šneka Ondrovi Malinovi kterému tímto blahopřejeme. Prozatímní vedení Modré Ústřice vydalo: Prozatimní vedení Modré Ústřice sídlo : Valašské kopce datum: 5.3.2008


Stáhnout ppt "Velmi mě těší že se v nedávné době dostal na trh konkurenční,,bulvární plátek“který konečně vytvořil to správné konkurenční klíma. Sice mě to tak trochu."

Podobné prezentace


Reklamy Google