Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace společenských oděvů

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace společenských oděvů"— Transkript prezentace:

1 Prezentace společenských oděvů
Plantea, s.r.o. Prezentace společenských oděvů

2 Dámské svatební šaty – kolekce Emotion
ASTUCE Tylový model. Živůtek z atlasu vyztužen kosticí vzadu na šněrování. Ramínka z barevných kytiček. Bohatá tylová sukně. JULIA Dvoudílný model. Živůtek s brokátovým potiskem se spadlými rukávy. Hladká splývavá sukně. NOSTALGIE Saténový princes s lodičkovým výstřihem přecházející do rukávu. Model zdoben jemným vyšíváním. NATALINE Empírový model ze saténu posetý výšivkou se vzorem květů.

3 Dámské svatební šaty – kolekce Elegance
ENNIVRANTE Dvoudílný model z bangelínu. Živůtek zdoben asymetricky krajkou na zádech šněrovačka. Jednoduchá hladká sukně. LINEA Živůtek z elastické krajky se čtvercovým dekoltem. Sukně ze splývavého žoržetu. CORNELIA Elegantní dvoudílný model. Živůtek s lodičkovým výstřihem s plastickým pouzdrem. Pouzdrová sukně s hollywoodskou vlečkou. IRIS Romantický model s květovaným světle modrým živůtkem a spadlými rukávky. Dvojitá sukně, spodní květovaná a vrchní bílá.

4 Dámské svatební šaty – kolekce Glamour
PARISI Pouzdrový model z bangelínu.Živůtek s dekoltem kolem krku s vyřazenou slzou a působivá záda doplněná girlandou květů a odepínací vlečkou. LIO Dvoudílný saténový model. Živůtek efektně zdoben přímou výšivkou girland květů a motýlů. ESCAPADE Jednoduchý princes model z hedvábného bangelínu. Lodičkový výstřih lemován krajkou přecházející do spadlých rukávků. MUSCADE Dvoudílný saténový model. Hladký živůtek, ramínka zdobená voničkou květin. Sukně hladká.

5 Dámské svatební šaty – kolekce Feerique
LIBERTINE Perlový model s americkým výstřihem. Princes střih, jemně zdoben flitry a krajkou. MABELLE Saténový model bohatě zdoben perlami, flitry a krajkou. Dlouhý rukáv a efektní dlouhá vlečka. MAITHILDE Dvoudílný model z monofilu. Živůtek ornamentálně zdoben výšivkou a perličky. Hladká sukně. LOYALE Saténový model empírového střihu. Sukně falešně přeskládaná. Model jemně zdoben tyrkysovými kamínky.

6 Dámské svatební šaty – kolekce Créateur
AUBADE Exkluzivní model z hedvábného taftu.Živůtek pošit stříbrně modrou krajkou z Callais. Sukně kombinovaná s efektem kovového lesku. MADONNA Exkluzivní saténový model. Živůtek korzetového typu. Efektní zdobení girland a perel dělí živůtek od sukně. CLAUDIA Jednoduchý model z hedvábného taftu zdoben vodopádem perel kolem náhrdelníku spojeného zadním dílem se šaty. BAGATELLE Růžový dvoudílný model.Živůtek z hedvábného saténu má asymetrický efektní výstřih pošit růží. Jednoduchá stahovací sukně.

7 Dámské společenské šaty
BONY DARA RITA FATI DANA DREAM FANY VERA

8 Pánské svatební a společenské šaty
BRIAN HARRY THOMAS MICHAEL LUCAS WILLIAM GREG LENY

9 Doufáme, že se Vám naše nabídka líbila a že si u nás vyberete.
V případě zájmu nás kontaktujte na níže uvedené adresy Plantea, s.r.o. Obchodní akademie Tř. ČSA 274 Hradec Králové


Stáhnout ppt "Prezentace společenských oděvů"

Podobné prezentace


Reklamy Google