Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

LEGOLAND DEUTSCHLAND ( Německo )

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "LEGOLAND DEUTSCHLAND ( Německo )"— Transkript prezentace:

1 LEGOLAND DEUTSCHLAND ( Německo )
informace Co najdeme v Legolandu Vstupné Ubytování Závěr Připravil Libor Materna

2 Základní informace o Legolandu
Rozloha: 60 hektarů Návštěvnost: první rok očekávají 1,2 mil. - zkrácená sezóna další rok až 1,5 mil. Koncept: po Dánsku (Billund), Anglii (Winsdor) a USA (Californie) je Německo čtvrté místo, na kterém byl tento projekt realizován. Investice překročily 300 mil. marek. Na návštěvníky zde čeká celkem 40 atrakcí postavených z 50 mil. LEGO kostiček. Cílová skupina: rodiny s dětmi ve věku mezi 2-13 lety Vchod a východ: 20 pokladen garantuje rychlý přístup a ve špičce jsou všechny otevřeny. Dále jsou tu informace pro turisty. K dispozici jsou dětské kočárky, které si tu můžete na celý den zapůjčit. Prohlídku můžete začít třeba snídaní v kavárně EIN STEIN. Aby jste mohli navštívit všechny atrakce, vyplatí se, dobře si celý den naplánovat. Na zpáteční cestě, přímo u východu, najdete největší LEGO® obchod na světě. Každé přání je zde vyslyšeno. Platba: pouze EURO. Karty Eurocard, VISA, AMEX. Další nabídky: narozeninové party - pro děti 3-11 let v den narozenin vstup zdarma. Od 20-ti osob party s dortem a občerstvením Program pro firmy - řidiči autobusu vstup zdarma, oběd, parkování pro autobusy zdarma. Možnost zakoupení poukázek na občerstvení v hodnotě 5,- a 7,5 EUR. Dále konference, prohlídky a speciální výstavy.

3 Co Najdete v Legolandu MINILAND: srdce všech LEGOLANDŮ - ukazuje svět v měřítku 1:20. Uvidíte zde Berlín, Frankfurt am.M., mnichovské letiště, Benátky, Holandsko, Švýcarsko... LEGO X-Treme: X znamená extra velký, neboť LEGO X-Treme je nabitý rychlostí, výškou a akcí. ZEMĚ DOBRODRUŽSTVÍ: můžete se vydat divokou džunglí po stopách hrdiny Joe Blacka. Nachází se zde také největší pojízdná atrakce všech parků - vodní dráha pasažérů se vydá na kánoi do dosud neobjevených částí deštného pralesa. Uvidíte obrovského LEGO pavouka, masožravé rostliny, dinosaury. Je tu také 12 m vysoká skluzavka - vodopád. SAFARI - přátelé zvířat - POZOR. Viděli jste už z těsné blízkosti gorily, žirafy, slony, krokodýly a lvy v životní velikosti? Během jízdy safari jeeapem spatříte více než 90 zvířat. IMAGINATION: zde v testovacím a stavebním centru můžete zapojit svou vlastní fantazii a kreativitu. Do LEGO arény se vejde až 800 návštěvníků, kteří mohou pozorovat Live show. DUPLO - místo pro ty nejmenší, na ploše 1600m2 si mohou vyzkoušet svojí dovednost. Zábavu slibují především DUPLO domky, zařízené jako požární zbrojnice, policejní stanice a labyrint, či DUPLO vlak, který malé pasažéry bezpečně proveze. PIZZA MANIA - kdo si myslí, že jde o obyčejnou pizzerii, je na omylu, neboť zde nevaří kuchař, ale plně automatická linka. Host si může poručit své přísady a pozorovat, jak se jeho pizza vyrábí. Na území Imagination se nachází také 50m vysoká rozhledna. Kdo se vydá nahoru, spatří grandiózní výhled na celý park. ZEMĚ RYTÍŘU: poznávacím znamením této části parku je starověký hrad. Na hřbetě ohnivé saně se zde rytíř s hradní paní ubírají na cestu starými časy. Menší děti se zde mohou svézt na pravém LEGO koni. LEGO CITY: město v LEGO stylu. V LEGO autoškole si mohou děti udělat vlastní řidičský průkaz. Kromě toho zde stojí LEGO továrna a projíždí vlak LEGO Express.

4 Vstupné VSTUPENKY PRO JEDNOTLIVCE
Dospělí 1 den 24,- EUR Děti (3-11 let) 1 den 19,- EUR Senioři (nad 60 let) 1 den 19,- EUR     Dospělí 2 dny 35,- EUR Děti (3-11 let) 2 dny 29,- EUR Senioři (nad 60 let) 2 dny 29,- EUR Dvoudenní vstupné je platné pouze dva po sobě následující dny, vstupenka je nepřenosná. Parkoviště pro osobní automobily stojí 3,-EUR/den. SKUPINOVÉ VSTUPNÉ Dospělí 1 den 18,- EUR Děti (3-11 let) 1 den 18,- EUR Senioři (nad 60 let) 1 den 18,- EUR     Dospělí 2 dny 28,- EUR Děti (3-11 let) 2 dny 28,- EUR Senioři (nad 60 let) 2 dny 28,- EUR Skupina - nad 20 platících osob, ceny platné pouze při včasné rezervaci u Allround Service s.r.o. Bezplatné parkování pro autobusy, řidič autobusu vstup a oběd zdarma. VSTUPNÉ PRO ŠKOLNÍ SKUPINY Děti 1 den 13,- EUR  vstup1 den 19,- EUR  vstup + oběd

5 Ubytování v hotelu ,,Rio Lego“
Tří hvězdičkový pokoj Vlastní koupelna Vlastní strava 1 den – 29 € Možnost parkování u hotelu Možnost koupání zadarmo vedle bazéna Objednání jídla v balíčku (snídaně, oběd, večeře ) za 3 € Děti do 12 let dostávají zdarma lego kostičku Možnost navštívení Lego továrny za 3 €

6 ZÁVĚR V Legolandu jsem byl když mě bylo 10 let, moc se mi tam líbilo, je tam spoustu zábavy a doporučuji všem i dospělým, aby Legoland navštívily.Určitě nebudete litovat a rádi budete vzpomínat až přijedete z Legolandu domů. Zdroj: a z mých vzpomínek.


Stáhnout ppt "LEGOLAND DEUTSCHLAND ( Německo )"

Podobné prezentace


Reklamy Google