Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Těší nás Volek, Knol, Fojtů a Janeček Prezentace je automatizovaná

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Těší nás Volek, Knol, Fojtů a Janeček Prezentace je automatizovaná"— Transkript prezentace:

1 Těší nás Volek, Knol, Fojtů a Janeček Prezentace je automatizovaná
Nemusíte na nic klikat

2 Byl nám zadán úkol Práce pojednávající o nemocech spojených s jídlem a zdravém stravování To ale musí počkat. Nejdříve se musíme představit, abyste nemluvili s někým kompletně neznámým Snad se vám zalíbíme. Tak začneme.

3 Člen č. 1 – Pavel Volek Narozen v mrazu Chebu, Pavel se většinu času zdá zcela imunní vůči chladu. Málokdy ho uvidíte bez tílka, ve kterém chodí po celý rok (bez mikiny). Plně odmítá, že by mu kdykoli byla zima. Svůj volný čas tráví Pavel klidně, především četbou knih, hraním her a dlouhými procházkami se psem. V hudbě Pavel není vybíravý – poslouchá skoro vše kromě dechovek. Pavla velice baví němčina, matematika a tělocvik. Co z oblibě ale nemá je čeština, statistika a základy společenských věd.

4 Pavlova osobnost Pavel se na první pohled zdá velice nesmělý. A také že je. Pokud si ale dáte práci a seznámíte se s ním, uvidíte, jaký je to dobrý a pohodový kamarád. Jedna z Pavlových výborných vlastností je empatie. Ať toho Pavel docílil jakkoli, dokáže pochopit a akceptovat vaše pocity – byť se jedná o vztek. To z něj dělá velice dobrého společníka do deště.

5 Člen č. 2 – Daniel Knol Daniel je osoba kterou vidíte na první pohled – především díky jeho výšce. Pokud bychom mluvili o vyčnívání z kolektivu, Daniel je dobrý příklad – nejen postavou. Mezi jeho záliby patří plavání a squash. Plavání ovšem dělá jen z čiré záliby – nesnaží se nikoho pokořit závodně.

6 Danielova osobnost Daniel je tichý člověk. Svá slova pečlivě váží a proto ho nenachytáte skoro na nic. Je to ovšem skvělý přítel – ochoten přijmout jakékoli konverzační téma. Daniel je práci oddaný. Pokud máte to štěstí a pracujete s ním, můžete se spolehnout, že vám mnohdy velice dobře poradí a pomůže.

7 Člen č. 3 – Robert Fojtů Robert je, stejně jako jeho velice dobrý kamarád Daniel, tichá osobnost. Na Robertovi i po krátkém rozhovoru poznáte jeho nadprůměrnou inteligenci. I když teprve nedávno oslavil 16. narozeniny, je jeden z nejlepších ve třídě. Co se předmětů týče, zajímá se o všechno. Jeho cílem je stát se úspěšným. Připomíná Leonarda da Vinciho. Mezi jeho zájmy patří rybaření, rekreační tenis a fotbal, který závodně hraje již od 6 let. Má rád široké spektrum hudby – Od Red Hot Chilli Peppers po Beethovena.

8 Robertova osobnost Pokud jste inteligentní, Robert se vám rychle zalíbí. Jeho kultivovanost a smysl pro estetiku z něj dělají nedocenitelného společníka při konverzaci. Jakékoli téma je v hovoru s ním poutavé. Velice zajímavá je na něm jeho tolerance. Nemusíte se bát, že byste ho svými názory urazili – to je prakticky nemožné.

9 Člen č. 4 – Tobiáš Janeček Tobiáše snadno poznáte podle jeho slušnosti a povahy – jeho kontrast v kolektivu je jasný. Snaží se vyjít v dobrém s každým, s kým to jde. Mezi Tobiášovy záliby patří angličtina, iluzionismus, knihy, hry a psychologie, kterou se chce v budoucnu živit. Zvláště potom řeč těla ho baví. Má pozoruhodné nadání pro angličtinu.

10 Tobiášova osobnost Tobiáš je přátelský vůči většině lidí, i když si drží odstup. Emoce zná spíše z vědecké stránky a proto ho tak zajímají. Velice rád konverzuje, a to na jakékoli téma. Zvláštní jsou jeho karetní triky. Skoro vždy má u sebe karty, se kterými dokáže překvapit většinu lidí. Je to jeho způsob, jak se spřátelit. Kvůli zkušenostem moc lidem nevěří – jemu se ale věřit dá. A důvěry si váží. Rád lidem pomáhá a pokud mají problém, povzbuzuje je.

11 Proč jsme v tomto složení?
Odpověď je jednoduchá – známe se a víme, že každý z nás pracuje dobře a spolehlivě. Navíc jsou mezi námi přátelské vztahy. Budeme pojednávat o bulimii. Doufáme, že budeme schopni toto téma co nejlépe pokrýt.

12 Děkujeme za pozornost Pokud chcete, můžete si doposlechnout zbytek písničky. Její název: Rjd2 – Ghostwriter


Stáhnout ppt "Těší nás Volek, Knol, Fojtů a Janeček Prezentace je automatizovaná"

Podobné prezentace


Reklamy Google