Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pr vní narozeniny Sary Sara`s First Birthday Sara Vás chce pozvat na oslavu svých prvních narozenin Sara would like to invite you to her first birthday.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pr vní narozeniny Sary Sara`s First Birthday Sara Vás chce pozvat na oslavu svých prvních narozenin Sara would like to invite you to her first birthday."— Transkript prezentace:

1 Pr vní narozeniny Sary Sara`s First Birthday Sara Vás chce pozvat na oslavu svých prvních narozenin Sara would like to invite you to her first birthday party

2 Před rokem/A year ago Právě narozená Just born 1.3.2007

3 Přijďte a oslavte se mnou moje první narozeniny Let`s celebrate my first birthday together KDE/where: u nás doma our apartment Wako-shi, Shirako 3-31-8, ND Heim 207 KDY/when: neděle 9.3.2008 od 15.00 Sunday, March 9th from 3 p.m.

4 Dáme si něco k snědku/ We will have something to eat, A taky pár piv/Drink couple of beers, Možná si i zatancujeme/ we may dance, too. Zkrátka, budeme mít srandu/Simply, let`s have fun!


Stáhnout ppt "Pr vní narozeniny Sary Sara`s First Birthday Sara Vás chce pozvat na oslavu svých prvních narozenin Sara would like to invite you to her first birthday."

Podobné prezentace


Reklamy Google